Kvinde afviste sin Tinder-date efter første møde: Så gjorde han noget yderst chokerende

Af: Ida Hansson

|

15/08/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
At finde den store kærlighed er ikke helt nemt.

Mest læste i dag

Det kan være virkelig frustrerende, når du går på date med nogen for første gang, og de er bare ikke er, hvad du forventede.

Nogle gange har du flirtet, joket og generelt haft et godt 'game' via tekst, men det er ikke det samme, når i mødes personligt.

De fleste af os accepterer bare skuffelsen og begynder at swipe igen. Men en mand var virkelig ikke glad, da hans Tinder-date fortalte ham, at hun ikke følte nogen kemi imellem dem.

Efter deres møde sendte hun en besked til ham skrev: "Jeg tror ikke, vi har meget kemi, så der bliver ikke en anden date. Men det var dejligt at møde dig, og jeg ønsker dig alt det bedste!"

Men den besked faldt altså ikke i god jord hos Tinder-daten, som kvitterede med en ret passivagressiv besked.

Hans svar blev delt på Reddit, og man kan vidst roligt sige, at hans svar skabte forargelse.

"Du er ikke min type. Jeg synes, det var en sjov aften, og jeg betalte £8,30 for din drink (svarende til 72 danske kroner). Jeg troede, du ville have en af ​​de almindelige drinks. Jeg betalte for min drink £1,75, Jeg betalte £8,30 for din drink. Det er for meget. Du drak en kæmpe flaske ved det første date, og jeg betalte dette, jeg behøvede ikke at betale for det. Betal venligst dette tilbage," skrev han.

Han sendte hende efterfølgende sine bankoplysninger og sagde, at han ventede på tilbagebetalingen. Det skriver Mirror.

Forhåbentlig kommer han til at vente længe. Meget længe.

Foto: Reddit

En anden single fortalte, at hun blev ret forvirret, da hendes første date med en mand endte på en stripklub med en gruppe af hans venner.

Ifølge kvinden startede daten positivt nok, og parret fik god mad og lækre drinks på en "hyggelig restaurant". Tingene tog dog en ubehagelig drejning, efter han begyndte at dele sin 'barndomstraumer' med hende.

"Bogstaveligt talt fortalte han mig hele sin livshistorie, hele familiedramaet og baby-mama-dramaet," fortalte hun.

Anbefalet til dig