Kvinde deler 'genialt trick': Sådan får du dine medpassagerer til at tie stille

09/3/23 13:03

Ida Hansson

Foto: TikTok
En TikToker delte sit "geniale" trick for at tvinge irriterende 'naboer' på fly, hoteller etc., til at tie stille.

NYC fashionista Sam Dean postede en video på TikTok, hvor hun forklarede sine makabre træk for at få folk til at "tie stille" på hoteller og i fly.

"Her er et fupnummer til pigerne og drengene," indleder hun sin 30 sekunder lange video, som har fået 1,6 millioner visninger på blot en uge. Det skriver New York Post.

"Hvis du nogensinde er på et hotel, eller jeg også har brugt det på fly, hvor folk ved siden af ​​dig er virkelig højrøstede og uhøflige, og du vil bede dem om at være stille, men ikke vil vær en idiot,” sagde hun og fortsatte:

"Hvis du siger til dem, 'Hey, jeg er ked af det, men du dæmpe dig lidt? Jeg skal tidligt op til en begravelse i morgen,’ de får dårlig samvittighed hver gang. De er stille med det samme."

Andre brugere fyldte kommentarfeltet med ros og bifald og kaldte Dean for et "geni." Nogle tilbød endda deres egne metoder for at få andre til at holde bøtte.

"Umiddelbar dræber, jeg elsker dig for dette," skrev en bruger.

"Min mor gjorde dette en gang, og så fortsatte hun med at hulke resten af ​​flyveturen, som om hendes løgn var for god," skrev en anden.