Kvinde deler sin mand med en dukke: Kan du se, hvem den ligner?

Underholdning
Foto: LADbible / Screenshot
Foto: LADbible / Screenshot
En kvinde har købt en dukke til sin mand, som han kan hygge med, når hun ikke har lyst. Nu tjener de styrtende mange penge.

Mest læste i dag

Flere par oplever, at den ene har en større sexlyst end den anden - men hvad gør man i denne situation? Det har en kvinde fundet en løsning på. 

Hun har købt en dukke, der ligner hende selv, som manden kan hygge sig med, når hun ikke er humør til lidt lagengymnastik.

Det skriver LADbible.

Den 23-årige Char Grey og hendes partner 28-årige, Callum, har forskellige sexlyster - noget, der ikke er ualmindeligt blandt mange par i dag.

For de fleste ville en pornofilm og en stille spiller kunne tage trykket, men for at imødekomme Callums store sexlyst, har parret introduceret en look-alike dukke i soveværelset.

De planlagde oprindeligt at udforske sex med andre mennesker, men Char var bange for, at hun kunne blive jaloux.

"Vi talte om at pifte tingene op og have en trekant..., men ligesom de fleste piger, så var jeg bekymret for, at jeg ville have det svært med at se Callum med en anden kvinde," fortalte hun.

Dukken Dee

"Det var en fælles beslutning at købe en sexdukke, men det var den bedste beslutning og det har helt klart forbedret vores sexliv.

Det er fantastisk, fordi Callum har en høj sexlyst, og hvis jeg ikke er i humøret, så har han Dee," fortæller hun.

Udover at sexdukken har forbedret parrets sexliv, så har hun også forbedret deres økonomiske situation.

De har nemlig oprettet en OnlyFans, efter at de fik Dee - og det er de bedste 1.500 pund, de nogensinde har brugt. Hver måned får de op til 70.000 pund, hvilket svarer til omkring 600.000 kroner, ind på deres konto, skriver LADbible.

"Jeg bliver aldrig jaloux, fordi der ikke er nogen følelser der - hun er ikke ægte, men hun har bestemt piftet forholdet op.

Callum har en højere sexlyst end mig, så det er dejligt, at han har Dee, når jeg ikke vil have sex," fortalte hun.

Parret behandler Dee som en rigtig person, klæder hende på i lingeri og kjoler, tager hende med ud på bilture og ser fjernsyn sammen.

Anbefalet til dig