Kvinde fandt og brugte sin mors 'erotiske legetøj': Hvad hun opdagede bagefter, gjorde situationen endnu værre

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde har afsløret, at hun fandt og brugte sin mors 'erotiske legetøj'. Men hvad hun opdagede derefter, gjorde det hele endnu værre.

Lige nu læser andre også

En kvinde ved navn Melissa bad for nylig om hjælp i podcasten 'Help, I Sexted My Boss'. Her forklarede hun, at hun stod i en mærkelig situation, som hun ikke rigtigt kunne navigere i.

Hun håbede derfor på, at værterne William Hanson og Jordan North kunne hjælpe hende med at finde ud af, hvad hun skulle gøre.

Til en start fortalte hun, at hun havde passet sine forældres hus, fordi de var ude at rejse.

Hun havde hygget sig derhjemme, og havde fået et par glas vin. Senere var hun begyndt at lede efter en stikkontakt under sengen, så hun kunne slutte sin telefonoplader til. I stedet fik hun øje på en ganske iøjnefaldende skoæske.

Åbenbart kunne hun ikke lade være med at kigge i den. Da hun tog æsken frem og åbnede den, fandt hun næppe, hvad hun havde regnet med. I stedet stirrede hun direkte ned på sin mor 'enorme erotiske legetøj'.

Hvad hun nok burde have gjort, var at lægge den tilbage, hvor hun fandt den. Derefter burde hun have vasket sine hænder, og glemt alt om, hvad hun lige havde set.

Ifølge LADbible var det dog ikke, hvad hun besluttede sig for. I stedet valgte hun at vaske den grundigt, for derefter selv at tage den i brug.

Hun fortalte til de to værter, at hun bestemt 'hyggede sig' med den. Men da hun var færdig, blev hun ramt af en bølge af fortrydelse.

Dette skyldes ikke kun, at hun havde brugt morens legetøj, men også, hvad der stod på den. På siden stod der nemlig 'clone-a-willy', hvilket betyder, at det var en tro kopi af en mands vedhæng.

Pludselig gik det op for Melissa, at det legetøj, som hun netop havde brugt og som 'ramte alle de rigtige steder', faktisk var en kopi af hendes fars vedhæng.

"Hvordan skal jeg komme videre herfra? Hvad er jeres råd?" spurgte hun værterne.

De to værter fik et chok over historien, hvilket fik Jordan til at trykke William i hånden og sige, at 'det har været fem fantastiske år, men det er det. Vi har nået toppen'. Derefter indrømmede han, at han faktisk var 'målløs'.

Desværre havde ingen af værterne en god løsning på, hvordan hun skulle komme videre herfra. Sandsynligvis er der ikke meget andet at gøre, end at glemme, hvad hun har set og gjort.

Anbefalet til dig