Kvinde fik filler i læberne for at få 'trutmund': Det endte fuldstændig galt

15/07/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at hun besluttede at få filler i sine læber for at få en 'trutmund'. Det endte med at gå helt galt.

Mest læste i dag

Hvis man er ked af størrelsen på sine læber, kan man vælge at få filler. Det er der rigtig mange, der gør, og en af dem, der har fået dette, er Ava Austen.

Desværre for Ava gik det slet ikke, som hun havde regnet med, da hun endte med at få en alvorlig allergisk reaktion, skriver The Sun.

I modsætning til andre kvinder, der oplever en allergisk reaktion af filler, var det ikke blot hendes læber, der hævede op. Derimod begyndte hele hendes ansigt at hæve, og blev derfor markant større, end det var inden.

Foto: TikTok

I en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok, har hun dokumenteret det hele. Her kan man derfor både se, hvordan hendes læber så ud inden og efter, at hun fik filler.

"Jeg husker det her for et år siden ... Dengang havde jeg en slem allergisk reaktion," har hun skrevet som tekst til sin video.

I videoen starter Ava med at vise, hvordan hendes læber så ud, inden hun fik filler i dem. I klippet laver hun trutmund og får derfor vist sine naturlige læber godt frem.

Foto: TikTok

Få sekunder efter klipper hun over til en video, hvor hun er iført et sort mundbind. Under dette mundbind gemmer hun sine 'nye' læber, som ikke ser ud, som hun havde regnet med.

Da hun trækker mundbindet ned, er det tydeligt at se, at hendes læber er hævet rigtig meget op.

Ikke nok med det, så viser hun også et klip af sit hævede ansigt. Det er nemlig ikke kun hendes læber, det er gået udover. Derimod har hendes allergiske reaktion også gjort både kinder og hals betydeligt større.

Foto: TikTok

Avas video er blevet populær på TikTok, hvor den indenfor kort tid havde fået mere end 140.000 visninger. Desuden havde den også fået både 1.760 likes og 26 kommentarer.

I kommentarsporet var der flere brugere, der gav udtryk for, at de var lamslåede over hendes enorme trutmund og hævede ansigt.

"Wow! Det ligner, at du har bidt i en bikube," skrev en person, mens en anden skrev: "Åh nej..."

"Du er stadig sød," skrev en tredje person, der tydeligvis forsøgte at give lidt opmuntring til Ava.

Anbefalet til dig