Kvinde fik nok: Afleverede 22 kilo lort hos politiet

Af: Ida Hansson

|

07/12/2022

Foto: Wichita County Jail
Foto: Wichita County Jail
Mindy Stephens afleverede 22 kilo lort på politistationen i Texas.

Mest læste i dag

46-årige Mindy Stephens, hustru til en assisterende brandchef, er angiveligt den pågældende 'leveringskvinde'. Ifølge KAXN kørte hun op foran Electra Police Department i sidste måned og foretog den ildelugtende afleveringen.

Politiet siger, at en betjent gik ud foran for at undersøge sagen og fandt enorme spande - der vejede i alt 22 kilo - fyldt med, hvad der så ud til at være afføring. Han observerede også Mindy Stephens i et beskyttelsesdragt.

Betjenten spurgte hende efter sigende, hvad hun lavede. Til det svarede betjenten, at hun tabte spandene med "menneskelig afføring" og kørte derefter af sted. Det skriver TMZ.

En politibetjent gennemgik efter sigende sikkerhedsoptagelser og genkendte Mindy Stephens' stemme som den mistænkte.

Politiet fortæller, at de kontaktede byens embedsmænd om problemet og sagde, at de ville ringe til Mindy Stephens, så hun kunne komme tilbage og samle op efter sig.

Men det var hun bestemt ikke enig. Hun nægtede nemlig, og fortalte embedsmændene, at det ikke var hendes problem.

Derefter blev den (muligvis ildelugtende) Mindy Stephens anklaget for ulovlig dumping - en klasse B forseelse, samt en overtrædelse af Texas sundhedssikkerhedskodeks.

Tro det eller ej, men dette er ikke første gang Mindy Stephens' kommer i klinch med lovens lange arm. Hun blev angiveligt sigtet for grov vold tilbage i 2020 efter angiveligt at have 'punkteret en mands hånd og arm med et sæt nøgler'.

Anbefalet til dig