Kvinde fra Midtjylland fik uventet opkald: Så forandredes hendes liv

11/5/22 08:53

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Et telefonopkald kan i visse tilfælde vende hele ens verden på hovedet.

En tør arbejdsdag blev i den grad mere humørfyldt for en kvinde i det midtjyske. Hun arbejdede hjemme og blev forstyrret af telefonen.

”Jeg sad på mit hjemmekontor og skulle forestille at arbejde, da Danske Spil ringede. Hun sagde, at jeg havde vundet på mit Lotto+ abonnement, og at jeg var blevet dobbelt millionær. Det kunne jeg slet ikke få til at passe, og så stod hjernen lidt af,” fortæller den glade vinder.

Hun blev jo egentlig forstyrret midt i arbejdet, men som hun grinende sagde til den venlige dame fra Danske Spil: ”Hvis det var sådan noget, hun ville forstyrre med, havde jeg al tid i verden”.

Gevinsten skal række langt

Det er ikke fordi, kvinden har haft X-Large spenderbukserne på, snarere tværtimod. Hun har været overmåde fornuftig og investeret pengene. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg har i forvejen råd til de ting, jeg vil have, så jeg vil gerne sprede gevinsten ud over mange år. Livet er det samme som før, men nu har jeg friheden til at gøre de ting, jeg ikke kunne før. Jeg kan lide tanken om, at jeg nu i princippet kan gøre, hvad jeg vil. Og jeg kommer i hvert fald ikke til at brokke mig over dieselpriserne,” siger kvinden med et stort grin.

Kvinden planlægger at rejse lidt, og vil i øvrigt fortsætte med at spille Eurojackpot, blot med en udvidelse, så hun også spiller med om tirsdagen – og spiller ti rækker i stedet for fem.