Kvinde går viralt: Føder i stillehavet

03/06/2022

Ida Hansson

Foto: Instagram/@raggapunzel
En kvinde er gået viralt på de sociale medier, efter at hun fødte sit barn i havet.

Mest læste i dag

En kvinde er gået viralt online, efter at hun delte videoer af sig selv, hvor hun føder sin søn i Stillehavet.

37-årige Josy Peukert postede videoer fra dagen for hendes fødsel på kysten af ​​Playa Majagual, Nicaragua.

Hun fødte sin baby uden lægehjælp i en såkaldt "fri fødsel", efter at have afvist scanninger under hele sin graviditet.

"Jeg fik denne idé i mit hoved, at jeg ville føde i havet, og fordi forholdene var rigtige på den dag, var det det, jeg gjorde," sagde Josy til Daily Mail.

"I uger overvågede jeg tidevandet, og så da tidspunktet var det rigtige for mig at føde, vidste jeg, at stranden ville være sikker for os," tilføjede hun.

Da Josy vidste, at hun var på vej i fødslen, skulle hendes børn bo hos venner, mens hendes partner kørte hende til stranden med et fødeværktøjssæt, der indeholdt håndklæder, en skål med en sigte til at fange moderkagen, gaze og papirhåndklæder. Det skriver Timesnow.

"Bølgerne havde samme rytme som sammentrækningerne, det jævne flow gjorde at det føltes godt," sagde hun.

En video viser Josy knælende i brændingen, mens hun gennemgår sine veer. Et andet klip viser hende i vandet, hvor hun holder sin nyfødte søn, som stadig har sin navlestreng fastgjort.

Foto: Instagram/@raggapunzel

"Efter Bodhi var født og pakket ind i håndklæder gik jeg tilbage i havet for at friske op. Så klædte jeg mig på, og vi pakkede alt sammen og kørte hjem, hvor vi tre gik direkte i seng. Senere på aftenen vejede vi Bodhi. Han vejede 3,5 kilo" sagde den stolte mor.

"Jeg ville for en gangs skyld være bekymringsfri. Min første fødsel var traumatisk på en klinik, og min anden fødsel var en hjemmefødsel, men ved den tredje var selv en jordemoder i mit hjem for meget. Denne gang havde jeg ingen lægebesøg eller scanninger eller påvirkning udefra," fortalte hun.

Hun fortalte, at hun følte sig tryg hele vejen igennem, og at hun ikke frygtede vandbårne infektioner, da hun havde lavet research i flere måneder.

Anbefalet til dig