Kvindes 'hemmelighed' under bruseren skaber vild debat: ‘Jeg troede alle gjorde det’

04/2/23 19:15

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Kvinden er kommet i modvind efter, at hun delte sin badevane på et internetforum.

Nogen ting skal man nok bare holde for sig selv.

Det har en engelsk kvinde erfaret, efter hun er blevet upopulær på et internetforum for at afsløre en vane, som hun troede var ganske uskyldige. Det skriver Mirror.

Det hele startede, da kvinden kom til at afsløre sin ‘hemmelighed’ overfor sin mand, der straks fandt det ulækkert.

Kvinden fortalte nemlig, at hun ofte tissede i bruseren, når hun alligevel tog sig et bad, hvilket hendes mand slet ikke synes var i orden.

Efter en længere diskussion valgte kvinden at gå på Mumsnet, der er Englands mest populære hjemmesiden for forældre, for at bevise for sin mand, at det var ganske normalt.

Her oprettet hun et debatindlæg under overskriften; ‘når man synes, at det er okay at tisse i badet.’ 

I sit indlæg skrev hun følgende:

"Min kære mand synes, at det er ulækkert. Jeg synes, det er okay. Det varme vand gør mis tissetrængende, og jeg gider ikke træder ud, oversvømme gulvet, blive tør og så videre Det er godt for naturen, da jeg undgår at skylle ud og vandet vasker tisset væk - og det er kun tis. Jeg troede, at alle gjorde det."

Der gik efterfølgende ikke længe, før de første brugere af det populære site blandede sig i debatten, og hurtigt måtte kvinden sande, at det langt fra er alle, der tisser i badet.

"Nej. Det er en grim vane. Jeg ville ikke være imponeret, hvis min mand gjorde det samme," lød det i et svar til kvinden, mens også andre fandt bade-vanen frastødende.

"Hvorfor kan du ikke bare tisse, før du går ind i badet? Beklager, men jeg synes, det er ulækkert!"

Inden længe havde kvindens debatindlæg affødt vildt debat, og hvad enten man var for eller imod, så havde alle en klar holdning til at tisse under bruseren.

"Jeg kan altid fornemme, når nogen er en ‘bruser-tisser.’ Deres bruseniche og badeværelse har en tendens til at stinke af tis på samme måde, som et urinal gør det - beklager, men det er sandt. Det eneste sted tis hører hjemme, er i toilettet," lød det blandt adnet vredt fra en bruger.

Undervejs fik kvinden dog også opbakning fra flere brugere, der ikke kunne se, at der var det mindste i vejen med at tisse i bruseren fra tid til anden, ligesom de indrømmede, at de også selv gjorde det.

Under alle omstændigheder holder kvinden nok igen med at dele sine bade/toiletvaner en anden gang.