Lad aldrig pøblen bestemme: Internetkrigere navngav sneryddere

Underholdning
Hils på Spready Mercury og resten af banden.
11 sneryddere skulle navngives i det nordlige England, og takket være internettets helte, kan befolkningen i Cumbria muntre sig over de sjove navne.

Lige nu læser andre også

Der er gentagende beviser på, at man ikke skal lade pøblen vælge et navn, når det kommer til et offentligt transportmiddel eller lignende. Der er næppe nogle der glemmer det folkevalgte navn, M/F Issehoved, der fragtede passagerer mellem Aarhus og Samsø. Grundet omtalen valgte man dog at strege M/F, så båden officielt kom til at hedde Issehoved.

Det er også de færreste der glemmer om navnet Boaty McBoatface, der blev givet til en undervandsbåd i England eller Hooty McOwlface, der blev givet til en ugle via programmet ”Adopt-A-Bird”.

Nu har internetkrigerne så været på spil igen, og denne gang skulle der navngives en ny flåde af køretøjer, der både skal rydde sne og salte veje i Cumbria County i den nordlige del af England.

Der var på forhånd lavet en liste med mange navne, og intet mindre end 3.300 mennesker valgte at stemme via det sociale medie Twitter. Blandt de 11 navne der skulle findes, var der flere underholdende og ikoniske navne. I Cumbria vil man i løbet af vinteren blandt andet kunne støde på Spready Mercury, ligesom man også kan møde den lynhurtige Usain Salt.

De 11 navne blev følgende: Gritter Garbo, Gritty McVitie, Ready Spreadie Go, Gritty Gritty Bang Bang, Spready Mercury, True Grit, Nicole Saltslinger, David Plowie, Usain Salt, Whinlatter Scatter og sidst men ikke mindst Gritany Spears.

I alt var der opstillet 200 navne, som folk på internettet kunne stemme op, og blandt dem der ikke gik videre var blandt andet Brad Grit samt Bay Gritty Roller.

 

Anbefalet til dig