Lagde du mærke til detaljen i det populære program? Her er forklaringen

28/1/21 13:39

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Måske lagde du også mærke til det og undrer dig - nu får du forklaringen.

I gårsdagens afsnit af Kærlighed hvor kragerne vender, var det blevet tid til gruppedate. Her har den opmærksomme seer måske opdaget en sjov detalje, som kan have skabt undren - så nu forklarer Peder.

Peder har i aftenens afsnit en ledsager med sig på date med pigerne - nemlig hans hundehvalp Pluto. Men undervejs i aftenens program, så er Pluto pludselig væk. Det skriver HER&NU.

På gruppedaten kommer Peder og pigerne forbi nogle af Peders venner, Anders og Lisbeth, og her bliver Pluto mens Peder fortsætter daten på egen hånd. Men netop det, er blevet klippet ud af programmet. 

Forklaringen omkring hvorfor Pluto ikke skulle med hele vejen, lyder fra Peder, at den lille firbenede charmør ikke skulle stjæle opmærksomheden helt.

Klip fjernet

 Men det er blevet klippet ud af programmet, at Pluto bliver hos Peders venner - det fortæller Peder til HER&NU, at han synes er lidt spøjst:

"Det synes jeg også var lidt sjovt at se. Det var meningen, at man skulle se, at Pluto blev hos Anders og Lisbeth, som vi går forbi på turen," lyder det fra ham.

Peder fortæller også, at der faktisk var blevet lavet en scene, hvor det optages at den lille hund ikke kommer med videre på date - men det var altså ikke en del af aftenens program.

I aftenens afsnit var Christian også på gruppedate og her åbnede han op om en skæbnesvanger dag, der ændrede hans liv. 

For seks år siden var han nemlig udsat for en voldsom ulykke, da han kørte motocross - et trick gik grueligt galt og dommen lød på, at han ville komme til at sidde i kørestol resten af sit liv. Men den dom ville Christian ikke finde sig i, det kan du læse mere om her: