Landmand søger kærlighed: Overrasker alle

Foto: Anders Brohus/ TV 2

Netop som programmet blot er kommet så småt i gang, kommer der en noget uventet drejning.

Den ottende sæson af Landmand søger kærlighed er næsten lige skudt i gang. Tirsdag den 17. august, blændede TV 2 endnu en gang op for det populære program, hvor danskerne kan følge landmændenes jagt på kærligheden.

Udover det "almindelige" Landmand søger kærlighed, så kan man igen i år følge programmet "Landmand søger kærlighed - den unge landmand" på TV 2 PLAY.

Her er det i år 21-årige Karoline Wraae, der er den unge landmand, som søger kærligheden. 

Men det seneste program tager pludselig en uventet drejning. Efter Karolines gruppedate, vælger hun nemlig at sige farvel til begge sine bejlere - i stedet for at invitere dem med hjem på gården.

Det er kun sket én gang tidligere i programmets historie, hvor Willi valgte at sige farvel til kvinderne, der var interesserede i ham. 

Det betyder også, at Karoline ikke havde flere mænd tilbage - men her tog programmet endnu en drejning. Hun får nemlig en helt ny chance, for at finde kærligheden. 

Efter at have snakket med Lene Beier, lød aftalen derfor i stedet på, at Karoline skulle møde flere af de mænd som havde skrevet til hende.

Stor taknemlighed

På sin Instagram-profil, delte Lene Beier for nyligt en stor tak.

"Jeg bliver simpelthen så glad, når redaktionschefen (@mettebecklisberg) ringer og fortæller, at I var rigtig mange der valgte at se “Landmand søger kærlighed” igen i aftes - rigtig mange der zappede videre til ekstraprogrammerne på Fri - og mange der også valgte at se snigpremieren på Play, hvor I også følger vores seje unge landmand, Karoline (@karolinewraae)," lyder det fra Lene Beier på Instagram, hvor hun afslutter:

"Der er så mange gode programmer, film og serier i fjerneren, så vi er mega stolte over, at I holder fast i os her på 8. Sæson. Tak for jer og jeres tid."