Landmand søger kærlighed: Overrasker alle

Foto: Anders Brohus/ TV 2

Netop som programmet blot er kommet så småt i gang, kommer der en noget uventet drejning.

Den ottende sæson af Landmand søger kærlighed er næsten lige skudt i gang. Tirsdag den 17. august, blændede TV 2 endnu en gang op for det populære program, hvor danskerne kan følge landmændenes jagt på kærligheden.

Udover det "almindelige" Landmand søger kærlighed, så kan man igen i år følge programmet "Landmand søger kærlighed - den unge landmand" på TV 2 PLAY.

Her er det i år 21-årige Karoline Wraae, der er den unge landmand, som søger kærligheden. 

Læs også

Michael Falch indrømmer: Kastede kniv i øjet på dreng

Men det seneste program tager pludselig en uventet drejning. Efter Karolines gruppedate, vælger hun nemlig at sige farvel til begge sine bejlere - i stedet for at invitere dem med hjem på gården.

Det er kun sket én gang tidligere i programmets historie, hvor Willi valgte at sige farvel til kvinderne, der var interesserede i ham. 

Det betyder også, at Karoline ikke havde flere mænd tilbage - men her tog programmet endnu en drejning. Hun får nemlig en helt ny chance, for at finde kærligheden. 

Efter at have snakket med Lene Beier, lød aftalen derfor i stedet på, at Karoline skulle møde flere af de mænd som havde skrevet til hende.

Stor taknemlighed

På sin Instagram-profil, delte Lene Beier for nyligt en stor tak.

"Jeg bliver simpelthen så glad, når redaktionschefen (@mettebecklisberg) ringer og fortæller, at I var rigtig mange der valgte at se “Landmand søger kærlighed” igen i aftes - rigtig mange der zappede videre til ekstraprogrammerne på Fri - og mange der også valgte at se snigpremieren på Play, hvor I også følger vores seje unge landmand, Karoline (@karolinewraae)," lyder det fra Lene Beier på Instagram, hvor hun afslutter:

"Der er så mange gode programmer, film og serier i fjerneren, så vi er mega stolte over, at I holder fast i os her på 8. Sæson. Tak for jer og jeres tid."

Læs også

Dronning Margrethe overrasker: Premiere på Netflix i 2023