'Landmand søger kærlighed'-stjerne skal være far

04/06/2020

Julie Møller

Foto: TV 2/Blu
Det er ikke en gang et år siden, at man kunne følge med i Martin Rathkjens søgen efter kærligheden. Nu skal landmanden være far.

Mest læste i dag

I efteråret 2019 løb 'Landmand søger kærlighed' over skærmen, og der kunne tv-seerne følge med i Martin Rathkjens søgen efter den eneste ene. Det lykkes desværre ikke. Selvom den sønderjyske bonde i programmet fandt sammen med Grand Prix-fanen Mila, så var det svært at få forholdet til at fungere, da kameraerne slukkede. 

“Mila og jeg snakker ikke rigtig sammen længere. Da vi lærte hinanden at kende, og hverdagen for alvor gik i gang, passede vi bare ikke sammen alligevel. Det var ærgerligt, men det er jo bare sådan, det er. Vi havde det godt i programmet, men så var det, som om det hele aftog lidt, jo mere vi lærte hinanden at kende”, fortalte Martin Rathkjen til Ekstra Bladet tilbage i november. Det er også til Ekstra Bladet, at den unge landmand nu har bekræftet, at han skal være far.

Martin Rathkjen (nr. 3 fra højre) skal være far, foto: TV 2/Blu

Tinder-baby ankommer til november

Da forholdet med Milla gik i vasken, gjorde Martin Rathkjen som mange andre. Han gik på Tinder, og det skulle vise sig at være en rigtig god ide.  

“Jeg er begyndt at se en sød pige. Det er rigtig godt indtil videre. Vi har kun set hinanden i fem uger, så det er stadigvæk meget nyt, men vi har set hinanden meget, og det tegner super godt indtil videre, fortalte han i starten af året. 

Martin Rathkjens forhåbninger viste sig at holde stik, og parret, som også er flyttet sammen, kan se frem til at udvide familien til november. 

“Ja, det er rigtigt, at jeg skal være far”, bekræfter han overfor Ekstra Bladet og tilføjer:

“Det er en dreng. Og jeg glæder mig meget, til han kommer”. 

Du kan glæde dig til en ny omgang  'Landmand søger kærlighed' på TV 2 og TV 2 PLAY, når der er premiere i efteråret.

 

Anbefalet til dig