Landmand søger kærlighed vender tilbage: Aldrig set før i programmets historie

26/3/21 07:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Anders Brohus/ TV 2
Til sommer vender det populære program tilbage på TV 2 - og denne gang med noget helt nyt til seerne.

Der sidder sikkert allerede mange af programmets trofaste seere, som glæder sig, til Landmand søger kærlighed igen ruller over skærmen. 

Igen er seks danske landmænd klar til, at finde deres eneste ene og kaste sig ud i jagten på kærligheden.

I mange af programmets sæsoner har det kun været mandlige landmænd, som har søgt kærligheden. Sidste år mødte vi den kvindelige landmand Stine og hun fandt hvad hun ledte efter, nemlig kærligheden i form af Niels.

De to er i dag et særdeles kendt par, som seerne stadig følger med hos på de sociale medier - og i dag bor de to sammen. 

Nu er tiden altså kommet til, at flere landmænd forhåbentlig får samme lykkelige sluting på deres eventyr. Og i år byder TV2 på et helt nyt "twist" i programmet.

Denne gang er det nemlig ikke kun landmænd der søger det modsatte køn - eksempelvis søger landmanden Allan en sød mand, at dele livet med.

Allan er 45 år og bor udenfor Mariager, hvor han er ægproducent. Han deler lige nu hverdagen med sin hund Agnes - men der mangler noget.

Allan er med egne ord en livsnyder, der elsker at være sammen med sine mange venner og lave mad til familien. Nu mangler han blot en mand, at dele det hele med.

Det er et must for at overleve i Allans hjem

Det er vigtigt for Allan at den kommende kæreste har humor og er social.

"Ellers klarer han sig ikke i dette her hus," lyder det fra en grinende Allan. Der derudover ser efter søde øjne, et godt smil og sunde vaner.

Det er første gang i programmets historie at der er en landmand med, som søger det modsatte køn.

"Landmand søger kærlighed har etableret sig som et godt og trygt sted at finde en kæreste. Vi har efterhånden bragt rigtig mange sammen med succes, og det, tror jeg, får flere forskellige danskere - både mænd og kvinder - til at melde sig," lyder det fra Mads Volck, der er underholdningsredaktør på TV 2.

Han ser det som en stor succes, at programmet i år indeholder kærlighed og dating i mange afskygninger.

Udover Allan vil seerne også møde Emil, Christian, Maxine, Karoline og Svend. Landmændenes alder spænder også bredt, hvor den yngste landmand i år er Karoline på 21 år, så er Svend alderspræsident med sine 73 år. 

Du kan læse mere om de nye landmænd her.