Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer danner par igen

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Komiker Lasse Rimmer og influencer Line Hoffmeyer har bekræftet, at de igen danner par.

Mest læste i dag

Der har været stor spekulation om forholdet mellem Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer. Flere gange har de været spottet sammen på dates, selvom de ikke længere dannede par.

I sommer gik Rimmer og Hoffmeyer fra hinanden, efter at have været gift i to år. Siden da har de dog set en del til hinanden, og det har de egentlig ikke lagt skjul på.

Ingen af dem har dog sat titel på - i hvert fald ikke indtil nu. For nu har Line Hoffmeyer nemlig bekræftet, at hun og Lasse Rimmer igen har fundet sammen. 

Ikke nok med, at hun slår fast, at de to igen danner par, så fortæller hun faktisk også, at det er et stykke tid siden, at de igen fandt sammen. Det gør hun i et opslag, som hun har delt på sin Instagram-profil.

I opslaget fortæller hun, at hun og Lasse Rimmer blev kærester igen 'over julen'. Det er derfor omtrent halvanden måned siden, at de besluttede sig for igen at danne par.

"Over julen blev Lasse og jeg kærester igen," skriver Line Hoffmeyer, inden hun fortsætter:

"Det har, for mig, været nogle modbydelige måneder uden ham omend meget sundt, lærerigt og tiltrængt for at havne det rigtige sted."

Hun lægger heller ikke skjul på, at hun er rigtig glad for, at hun og Lasse Rimmer igen har fundet ud af det. Faktisk siger hun, at hun er lykkeligere end hun har været i rigtig lang tid.

"Jeg er lykkeligere end jeg har været i ufatteligt lang tid, og jeg gider aldrig nogensinde at undvære ham igen," lyder det fra hende.

Foto: Instagram

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer blev kæreste for første gang i 2015. Efter at have dannet par i fire år, besluttede de sig for at blive gift i sommeren 2019. Ægteskabet holdt dog kun i to år, da de i sommer valgte at blive skilt.

Siden da har de dog haft et tæt forhold til hinanden, og har endda været på en ferie sammen. Nu har de igen fundet sammen, og virker rigtig glade for dette.

Anbefalet til dig