Lasse Skriver fra X-factor har truffet stor beslutning

21/3/22 06:11

Ida Hansson

Foto: Mette Mørk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Den tidligere deltager i X-factor, Lasse Skriver, deler stor nyhed med sine følgere.

Det holdt ikke hele vejen til finalen for den unge Lasse Skriver, men det har dog ikke forhindret ham i, at ville satse hundrede procent på musikken.

"Okay…. Ved slet ikke hvor jeg skal starte. Jeg har været tømrerlærling i snart 3 år nu, og har et godt år tilbage af min uddannelse. 2,5 af de 3 år er gået helt stille og roligt, men det sidste halve år er der selvfølgelig sket rigtig meget! Min chef, som også sidder og ser skide godt ud der på billedet, fik lokket mig til x-factor audition. Det har vist sig at åbne en masse kæmpe store muligheder! Jeg har truffet et valg," skriver han i et opslag på Instagram og fortsætter:

"Musikken fylder så enormt meget for tiden, at jeg har valgt, at satse 100% på musikken. Nogen vil uden tvivl sige det er en mega dum beslutning, men den er truffet og jeg føler det er det rigtige! Derudover har jeg fået den mulighed, at jeg altid kan starte på tømreruddannelsen hvor jeg slap, netop med et godt år tilbage."

"Jeg har det sidste halve år været rigtig meget fraværende pga musik. Jeg skylder min chef det største tak, og meget mere til. Han er virkelig som en chef skal være! Han har givet mig lov til at få fri helt absurd meget det sidste halve år! Tusind tak, både for forståelsen og for støtten chef!"   I opslaget takker han også sine kollegaer, samt alle hans fans og lyttere.
Foto: Instagram/@lasse_skriver

Foto: Instagram/@lasse_skriver

Har fået pladekontrakt

Den unge Lasse Skiver måede ikke engang til liveshows i X-factor, men det har ikke har stoppet ham i hans drøm om musikken. Tværtimod. Han har nemlig allerede signet med et pladeselskab, som har tilbudt ham en pladekontrakt.    "Jeg har i dag signet med sonymusicdenmak", skrev den tidligere X-factor deltager i et opslag på Instagam for cirka fem uger siden.    Lasse Skriver udgiver på fredag, d. 25 marts, sin første single "Like it".