Lene Beier afslører anderledes juletradition

07/12/20 13:45

Sarah Steenfeldt

Lene Beier er især kendt for sin rolle som vært på Landmand søger kærlighed, som kan ses på TV 2 Play. Foto: Anders Brohus/ TV 2
Mange familier har sine helt egne traditioner i julen og nu afsløret Landmand søger kærlighed-værten, én af de vigtigste i hendes familie.

Inden længe er det juleaften og selvom at vi danskere i det store træk spiser det samme til jul - så er der alligevel forskel. Hos nogle er det and og flæskesteg som er på julebordet, mens det hos andre kun er den ene af tingene. Hos nogle familier tilføjes også frikadeller, medister og risengrød. Det kan skabe stor debat, for julen er en af de traditioner, som vi danskere ikke har lyst til, at der bliver lavet noget om på.

Hos familien Beier har man også sin helt egen juletradition, når det kommer til det med maden. Der kaster man sig nemlig ikke direkte over julemiddagen - der får man altså en forret først. 

Jyske cupcakes og juleshow

Den består af jyske cupcakes - eller tarteletter som man normalt kalder det. Det afslører tv-værten overfor Realityportalen

“Tarteletter, jyske cupcakes, er indbegrebet af jul for mig. Vi spiser dem til forret juleaften - ingen tarteletter, ingen julestemning,” understreger Lene Beier. 

Det er dog ikke kun maden som er en fast tradition. Der er også en anden og særdeles vigtig tradition på programmet, en som de fleste andre danskere nok også kan nikke genkendende til. Den starter klokken 16.00 og som mange andre familier, så samles familien Beier her og ser Disneys Juleshow på DR1. 

“Tilsætter vi så lidt Disneys Juleshow, som jeg stadig ser, selvom jeg er 43 år - dog under påskud af at ungerne ikke skal se det alene, så er jeg 100% klar til jul,” fortæller hun.