Lene Beier afslører: Nu kan familien endelig nyde det

01/2/21 10:38

Sarah Steenfeldt

Lene Beier er især kendt fra TV 2-programmet Landmand søger kærlighed. Foto: Anders Brohus/ TV 2
Nu kan seerne godt begynde at glæde sig, for der er et nyt program på vej fra familien Beier.

På sin Instagram-profil afslører den populære Landmand søger kærlighed-vært nu, at familien nu er nået i mål med deres "over hækken kollektiv", der nu er færdigt. 

Sidste år kunne en glad Lene Beier afsløre, at hendes søster og svigerinde, samt deres søn og Lenes mor, havde købt nabohuset. Det betød flere ting -blandt andet at Lenes mor, Jytte, skulle rykke teltpælene op fra Skive og flytte til Dragør. 

Har har familien siden oktober knoklet på livet løs, for at få huset renoveret og gjort helt færdigt. Og nu afslører Lene altså på sin Instagram-profil, at de langt om længe er nået i mål.

"Skål og god weekend fra et færdigbygget “over hækken kollektiv". Siden oktober har vi alle knoklet og bygget i nabohuset, hvor min ene lillesøster, svigerinde, lille Bas, hunden Makker og Jyttemor er flyttet ind. Min søster og hendes kone, som har købt nabohuset bor nedenunder - og min mor, som har boet hele sit liv i Skive, bor til leje ovenpå i sin egen “lejlighed” - og nu har hun endelig tid til at nyde sit liv som pensionist i de nye omgivelser," skriver hun og tilføjer:

"Vi har, igennem de sidste måneder, haft besøg af TV2 Fri, så der kommer en lille programserie om tilblivelsen af vores nye familiekollektiv i løbet af 2021. Nu skal vi spise lyserøde fastelavnsboller, drikke champagne og nyde, at vi er i mål og ikke skal bygge og arbejde i morgen."

Foto: Lene Beier/ Instagram

Foto: Lene Beier/ Instagram

Et helt andet projekt

Det er ikke første gang, at seerne bliver inviteret indenfor hos familien Beier. Både i programmet "Beier bygger" og "Beier bygger have" har seerne kunne følge familiens renoveringsprojekter - Lene Beier har dog tidligere selv fortalt, at det denne gang bliver noget anderledes.

"Det bliver sådan noget med, at vi skal vende hver en krone, for at finde ud af, hvordan vi får det til at hænge sammen," har hun tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Det var dog heller ikke lige så stort et projekt, som familien stod over for i første omgang af "Beier bygger" - men der var stadig nok at lave. Huset har tidligere været benyttet af en familie, og nu skal det så benyttes af to. Lenes Søster med kone og barn skal bo i underetagen, mens Lenes mor skal bo i overetagen.