Lene Beier afslører nyt projekt: Derfor sender hun nu en efterlysning

Foto: Anders Brohus/ TV 2

Nu lyder der en efterlysning fra den populære tv-vært.

Den 17. august blændede TV 2 op for en ny sæson af Landmand søger kærlighed.

Det er den nu ottende sæson af hit-serien på TV 2 - og mange trofaste fans følger fortsat troligt med, i landmændenes jagt på kærligheden. 

Og faktisk er det netop de dedikerede fans, som Lene Beier nu efterlyser. Det skriver BILLED-BLADET

Der søges nemlig superfans af det populære program, der har lyst til, at være i et lille hyggeligt projekt. Mere præcist er der tale om et program, hvor fans af Landmand søger kærlighed, deltager og har en hyggesnak med Lene Beier.

Optagelserne foregår onsdag den 15. september i Juelsminde.

Hvis det er noget for dig, så skal du sende en mail med dit navn, billede, adresse, alder og telefonnummer til [email protected] og mærke mailen med //Superfan//.

Stolt Lene Beier

Selvom det nu er ottende sæson der ruller over skærmen, så er opbakningen fra seerne massiv - og det er noget, som Lene Beier er yderst taknemlig for.

Det skrev hun for nyligt i et opslag på sin Instagram-profil.

"Jeg bliver simpelthen så glad, når redaktionschefen (@mettebecklisberg) ringer og fortæller, at I var rigtig mange der valgte at se “Landmand søger kærlighed” igen i aftes - rigtig mange der zappede videre til ekstraprogrammerne på Fri - og mange der også valgte at se snigpremieren på Play, hvor I også følger vores seje unge landmand, Karoline (@karolinewraae)," lyder det fra Lene Beier på Instagram, hvor hun afslutter:

"Der er så mange gode programmer, film og serier i fjerneren, så vi er mega stolte over, at I holder fast i os her på 8. Sæson. Tak for jer og jeres tid."

Du kan se Landmand søger kærlighed tirsdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.