Lene Beier afviser snak om fiasko: Det passer ikke

18/11/21 08:16

Julie Møller

Foto: Anders Brohus/ TV 2
Programmet er ikke en fiasko, lyder det fra Lene Beier.

Da den seneste sæson af TV 2-hittet 'Landmand søger kærlighed' rundede af, var der kun en deltager, der havde haft held med at finde kærligheden.

Men det betyder ikke, at programmet er en fiasko.

Sådan lyder det fra værten Lene Beier.

“De fik stadig noget med sig, og det er jo det vigtigste. Vores mål er selvfølgelig, at de skal finde kærligheden, men det vigtigste er jo, at de mennesker, der tror, at der ikke findes en til dem, finder ud af, at det er der faktisk. Det er det vigtigste,” siger den populære vært til Ekstra Bladet. 

Endnu en sæson

At der kun var en deltager, der fandt kærligheden, har heller ingen betydning for TV 2’s beslutning om at lave endnu en sæson af ‘Landmand søger kærlighed’.

Foto: Anders Brohus/ TV 2

Foto: Anders Brohus/ TV 2

Tidligere på måneden afslørede Lene Beier på Instagram, at fans af programmet godt kan glæde sig.  

“Jeg elsker kærlighed! Og jeg elsker, at vi skal lave endnu en sæson af “Landmand søger kærlighed” næste sommer,” skriver hun til billedet, hvor hun står sammen med Emil Bay Mortensen og Melissa Valentin Fobian fra den seneste sæson. De to er stadig sammen i dag.

Mange finder kærligheden bagefter

Lene Beier understreger overfor Ekstra Bladet, at selvom deltagerne måske ikke finder kærligheden i programmet, så lykkes det efterfølgende.

Den påstand bliver bakket op af Mette Beck Lisberg, der er redaktionschef på ‘Landmand søger kærlighed’. 

Det fortæller hun i DR-programmet ‘Du så os date’.

“Det gør rigtig mange. Når de ikke finder kærligheden i programmet, så finder de den tit efterfølgende,” forklarer Mette Beck Lisberg.