'Levende Barbie-dukke' har brugt 450.000 på plastikoperationer: Giver sine forældre skylden

Af: Redaktion .

|

09/07/2023

Underholdning
Foto: Instagram/@jessy.bunny.official
OnlyFans-model, Jessy Bunny, hævder at være blevet 'kasseret af sin familie' på grund af sin besættelse af plastikkirurgi.

Mest læste i dag

Jessy Bunny siger selv, at hun blev 'kasseret' af sin familie på grund af sin besættelse af plastikkirurgi. Hun giver dem endda skylden for sin besættelse, fordi hun ikke fik lov til at lege med dukker som lille.

Hun har nu brugt næsten 50.000 pund - hviket modsvarer næsten 450.000 danske korner, på at blive en levende barbrie dukke. 

Men forvandlingen kom med en endnu højere pris for Jessy Bunny - fordi hendes familie ikke længere taler med hende.

Den 20-årige oprørte sine forældre, da hun i stedet brugte de penge, de gav hende til en bil på en brystforstørrende operation, efter hun fyldte 18 år.

Foto: Instagram/@jessy.bunny.official

Men OnlyFans-modellen, der bor i Wien, har siden brugt cirka 180.000 kroner på flere operationer, for at se så falsk ud som muligt.

I et interviewe med Daily Star sagde 'barbie dukken': "Mine forældre tillod mig ikke at lege med Barbie-dukker, så jeg besluttede, at jeg ville blive en Barbie. Da jeg surfede på internettet i mine tidlige teenageår, opdagede jeg disse ekstreme 3D-modeller af bimbos på sider som Deviant Art. Siden da har min drøm været at blive sådan en dukke."

Jessy Bunny går nu helt amok på OnlyFans for at finansiere sin vanvittige mission.

Indtil videre har hun fået lavet to bryster, en BBL (også kaldet Brazilian Butt Lift), hageoperation, fedtsugning og utallige indgreb med læbefillers.

Foto: Instagram/@jessy.bunny.official

Hendes familie er dog stadig ikke imponeret.

"Jeg har ingen kontakt med min familie. De brød enhver kontakt med mig, efter jeg begyndte at blive en bimbo," fortæller Jessy Bunny, hvis implantater nu er 2 liter i størrelse. 

Jessy Bunny er dog fast besluttet på at fortsætte sine plastikeventyr uanset hvad. Hun planlægger endda at få fjernet to ribben.

 

Anbefalet til dig