Lige nu kan du vinde 4.000 kr. til BR

02/10/2020

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
Få julegaverne i hus med et gavekort på 4.000 kr. til BR.

Mest læste i dag

Dette er en konkurrence fra Blue Energy, der udlodder et gavekort til BR, artiklen indeholder affiliate-links. 

Den her konkurrence er en drøm for alle børn og barnlige sjæle! Du kan nemlig vinde et gavekort på 4.000 kroner til legetøjskæden.

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 4.000 kr lige her

For at deltage i konkurrencen skal du klikke på et af linksene i artiklen. Herefter skal du udfylde kontaktinformation, og så spinner du lykkehjulet og krydser fingre for, at du er den heldige vinder af et gavekort til BR.

Hos BR finder du et stort sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn i alle aldre. Børnecykler, trampoliner, legetøjsvåben, Lego, musikinstrumenter, computerspil, skoletasker og meget, meget mere! Et gavekort på 4.000 kroner er også perfekt lige nu, hvor julen inden længe banker på -så kan alle julegaverne komme i hus!

BR kæden blev etableret i 1963 under navnet BR-legetøj efter stifteren Børge Rasmussen. Senere blev navnet ændret til Fætter BR, og i dag er navnet BR. Der er i alt 26 BR butikker landet over, så der er helt sikkert også en i nærheden af dig. 

Vind legetøj for 4.000 kr. - deltag her

Ved at deltage i konkurrencen, siger du ja tak til at blive ringet op med svar på, om du er vinder af et gavekort på 4.000 kr. til BR, samt med et tilbud fra Blue Energy. Du kan selvfølgelig altid framelde dig igen. Konkurrencen udløber 31. oktober og vinderen trækkes umiddelbart efter. 

 

Anbefalet til dig