Lige nu kan du vinde 4.000 kr. til Netto

29/9/20 12:15

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
Vær med i konkurrencen om et gavekort på 4.000 kr. til Netto.

Dette er en konkurrence fra Blue Energy, der udlodder et gavekort til Netto, artiklen indeholder affiliate-links. 

Hvem kunne ikke godt bruge et gavekort på 4.000 kroner til dagligvarer til at forsøde tilværelsen? 

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 4.000 kr lige her

Netto er Danmarks største dagligvarekæde, og det betyder, at hylderne er fyldte med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til lave priser. Netto tilbyder gode og sunde varer af en høj kvalitet, og som forbruger er du derfor sikker på, at der kommer produkter af højeste kvalitet både på smag, indhold og friskhed, i kurven.

For at deltage i konkurrencen skal du klikke på et af linksene i artiklen. Herefter skal du udfylde kontaktinformation, og så spinner du lykkehjulet og krydser fingre for, at du er den heldige vinder af et gavekort til Netto.

Den første Netto-butik åbnede på Godthåbsvej den 1. april 1981. Siden er kæden ekspanderet med stor fart og tæller i dag mere end 500 butikker over hele Danmark. Det gør Netto til landets største dagligvarekæde, og derfor er der helt sikkert også en i nærheden af dig.

Vind dagligvarer for 4.000 kr. - deltag her

Ved at deltage i konkurrencen, siger du ja tak til at blive ringet op med svar på, om du er vinder af et gavekort på 4.000 kr. til Netto, samt med et tilbud fra Blue Energy. Du kan selvfølgelig altid framelde dig igen. Konkurrencen udløber 31. oktober og vinderen trækkes umiddelbart efter.