Lille dreng bliver skubbet- se så hvad katten gør

10/07/2023

Ida Hansson

Foto: YouTube
En uventet "redningsmand" kom en lille dreng til undsætning, da han blev drillet og skubbet af en gruppe ældre børn.

Mest læste i dag

Desværre findes der mobning mange steder, og det er velkendt, at især mindre børn kan være misundelige på hinanden, fordi de simpelthen ikke har lært, hvordan de skal opføre sig socialt.

Det var sådan, 5-årig Ethan følte det, da han en dag blev drillet af en gruppe ældre børn.

Han og hans 2-årige lillebror spillede fodbold i familiens baghave, mens deres mor, Sarah Fenton, kiggede på dem fra køkkenvinduet. Pludselig kom en gruppe ældre drenge forbi, som begyndte at drille de to brødre.

Sarah holdt øje med situationen fra vinduet, men af gode grunde kunne hun ikke høre, hvad der blev sagt, og vidste derfor ikke, at noget var galt, før en af drengene skubbede Ethan, så han faldt til jorden.

Sarah skyndte sig, som enhver anden mor ville have gjort, ud i haven for at hjælpe sine sønner, men der var en anden, der kom brødrene til undsætning før hende.

Kort tid før havde familien fået en kat ved navn Smudge, og katten blev hurtigt som en bror for de to små drenge. Men Smudge viste sig at ikke kun være et sødt kæledyr, men også en god "vagtkat".

Da den ældre dreng skubbede Ethan til jorden, sprang Smudge ud af skyggerne for at beskytte Ethan. Katten hvæsede og viste kløer og tænder, hvorefter den sprang op på brystet af drengen, der havde skubbet Ethan.

Drengene løb grædende væk, mens Sarah stod chokeret ved siden af.

"Han har aldrig gjort noget lignende før, men det var sejt at se, hvordan han støttede Ethan," sagde Sarah.

Ifølge Sosialnytt har Smudge siden da taget ekstra godt hånd om Ethan og hans lillebror: "Han har sovet uden for Ethans værelse og holdt vagt siden da," sagde Sarah efter hændelsen.

"Jeg føler mig faktisk meget tryggere, når jeg ved, at Smudge er i nærheden, efter at have set ham forsvare min søn," tilføjede hun

For sin tapperhed blev Smudge nomineret til prisen National Cat of the Year af Cats Protection Charity, men desværre vandt han ikke.

Foto: Facebook

Anbefalet til dig