Lille dreng ser bedstefar for første gang i lang tid: Nu er hans reaktion gået verden rundt

04/08/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En lille dreng ser sin bedstefar for første gang i lang tid. Hans reaktion er blevet set af millioner verden over.

Mest læste i dag

Drengen, der er fra Louisiana i USA, var lige begyndt at tale, da han skulle genforenes med sin bedstefar efter lang tid. Hans reaktion, da han fik øje på sin bedstefar, har ramt folk lige i hjertet i hele verden.

Lille Bennett så sin bedstefar komme ud i ankomsthallen i Lafayette Regional Airport i Louisiana. Da han opdagede ham, løb han straks ned mod ham med åbne arme, for at få et kram.

"Jeg kommer, 'Papa'," siger han i en video, der er gået viralt på TikTok.

Bedstefar Terrell Lemoine har tilbragt de sidste to måneder i Dubai, da han arbejder for et olieselskab. Det fortalte hans kone, Sandra Merry Lemoine, til McClatchy News ifølge Miami Herald.

Der var flere andre rejsende, der stoppede op, da drengen løb ned mod sin bedstefar. Flere af disse var naturligvis også meget betagede af at se deres kærlighed genforening.

Videoen af dette øjeblik er blevet delt på TikTok, hvor den har fået mere end 2,5 millioner visninger på kort tid.

"Vi har syv børnebørn, og alle elsker deres bedstefar. Bennett elsker ham måske bare lidt mere," fortalte Sandra Lemoine til avisen.

Hun fortalte også, at Bennett først lige var begyndt at tale for omkring tre måneder siden, hvilket var kort tid inden Terrell rejste afsted.

Terrell rejser ofte med sit arbejde, men normalt vender han hjem sent om aftenen. Denne gang landede han på et mere passende tidspunkt, så Sandra kunne hente Bennett, for at tage ham med ud i lufthavnen som overraskelse til Terrell.

"Det er en kort video, som alle ser ud til at elske, men for os er den større end det. At han siger: 'Jeg kommer, Papa' er virkelig specielt for os," sagde Sandra.

Hun afslørede også, at genforeningen bragte en tåre til øjet hos flere i lufthavnen.

Det gælder dog ikke blot for folk i lufthavnen, men også de mange seere på TikTok. Det har flere givet udtryk for i kommentarsporet under videoen.

"Jeg så den 10 gange. Man kan høre kærligheden," skrev en bruger, hvilket Sandra svarede på: "Jeg ved, at min mand, som er 'Papa', har set den 50 gange.

"Det er bare det sødeste, jeg har set hele dagen," skrev en anden.

"At lytte til det her, tager mig 13 år tilbage i tiden med min søn. Han er lige blevet 16 år," lød det fra en tredje.

Anbefalet til dig