Line Hoffmeyer anklaget for 'gaslighting'

11/5/22 07:08

Ida Hansson

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Det har i den grad været en turbulent tid for influenceren Line Hoffmeyer, som i sidste uge gik ud med nyheden om, at hun og Lasse Rimmer endegyldigt er gået fra hinanden.

I fredags offentliggjorde komikeren og influenceren, at de - endnu engang, var gået fra hinanden.

Foto: Instagram/@linehoffmeyerl

Foto: Instagram/@linehoffmeyerl

Nu fortæller Line Hoffmeyer på sin Instagram, at hun har læst nogle ting om sig selv på mediet Reddit, som har påvirket hende utrolig meget.

"Har brugt en alt for stor del af min dag på at sidde og være pisse ked af nogle ting, der blev skrevet om mig på Reddit. At jeg er giftig, manipulerende og gaslightende overfor Lasse, og åbenbart “fået ham til” at lave det Facebookopslag han gjorde," skriver hun i en storie på Instagram.

Gaslighting er en form for psykisk vold, som udføres via manipulation. Man kan sige, at personen prøver på at forvrænge den anden persons virkelighedsans.

Bliver man udsat for gaslighting vil man til sidst stille spørgsmålstegn ved sine egne holdninger, tanker og virkelighed.

"For sidste gang: Lasse ønskede selv at lave det opslag og åbne op om sine udfordringer med at håndtere vrede. De problemer han har haft, har konsekvenser for mig, og jeg har ikke haft et ønske om, at de skulle ud. Det var hans," skriver hun og fortsætter:

"Jeg havde brug for at forsvare mig mod de anklager og konspirationer, folk derinde var igang med, fordi jeg virkelig blev ked af det og følte mig uretfærdigt behandlet. Så jeg svarede på Reddit. Nu konspireres der selvfølgelig i, om det er mig der svarer, så det vil jeg bare sige, at “LineHoffmeyer123” er mig, det er ikke en fake, der udgiver sig for at være mig. Og så er den forhåbentligt lukket."