Linse åbner op om navneskifte: Derfor ændrede jeg det

12/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

Seere fra hele landet følger med i Linse og hendes families liv i programmet Familien fra Bryggen. Foto: Presse TV3
I løbet af sin tid i offentlighedens søgelys har Linse Kessler skiftet navn flere gange. Denne gang er det dog ikke hende selv, der har skiftet navn. Det er derimod hendes hund.

Mest læste i dag

Sidste sommer gjorde Linse Kessler en god gerning. Hun adopterede en hjemløs hund, der indtil da havde levet som gadehund på gader og stræder i Grækenland. En af realitykendis'ens mærkesager er, at hun går meget op i dyrevelfærd og særligt hunde har en stor plads i hendes hjerte. 

Derfor var der heller ikke langt fra tanke til handling, da Linse valgte at adopterede gadehunden, som dengang bar navnet Taki. Den har nemlig kun tre ben og havde derfor sværere ved at klare sig end andre hunde. 

Nu fortæller Linse dog på det sociale medie Instagram, at hun har ændret hundens navn. 

Selvom der fortsat står Taki i hundens pas, så har hun udstyret den med et godt og pæredansk navn. Hunden hedder nemlig Torben, og det har han selv valgt, ifølge stjernen. 

 


Torben valgte selv Torben

Det kom meget naturligt, at den trebenede hund fik sig et nyt navn. 

“Torben kan bedre lide navnet Torben, han har faktisk selv valgt det,” skriver Linse Kessler på Instagram.

I forvejen har hun hunden Jytte, som har været med Linse i tykt og tyndt. Ifølge opslaget på det sociale medie har Jytte - som også kaldes Jyttemor - også taget godt imod familiens nye græske islæt, der nu også har et godt dansk navn. 

Torben er en såkaldt cretan-hound, der stammer fra den græske ø Kreta, som mange danskere kender fra familieferier i poolkanten eller ture i nattelivet. Hvorfor han kun har tre ben, vides ikke. Linse slår dog fast, at det slet ikke er en hindring for den lille hvide fyr, som er blevet en del af familien fra Bryggen. 

Se en sød video af Torben - tidligere Taki - her: 

 

 

Anbefalet til dig