Lise Rønne om særlige billeder: "Det var grænseoverskridende"

Lasse Lagoni/TV2

“Bare det, at jeg helt ærligt syntes, det var en smule grænseoverskridende, bekræfter, hvor vigtigt det er," siger Lise Rønne om billederne.

“Helt ærligt, jeg er jo fin på det her billede!”

Sådan lyder teksten til et opslag på Instagram, som tv-værten og ‘Vild med dans’-stjernen Lise Rønne står bag.

I denne uge er hun på forsiden af ALT for damerne, og i den anledning knytter Lise Rønne et par tanker til de billeder, der er i magasinet og på forsiden.

Tilbage i oktober sidste år meldte magasinet ud, at man hos ALT for damerne ikke længere vil støde på modeller og interviewpersoner, hvor rynker og deller var retoucheret væk.  

Det sætter Lise Rønne stor pris på og kalder det en “lille revolution” i sit opslag på Instagram.

“Bare det, at jeg helt ærligt syntes, det var en smule grænseoverskridende, bekræfter, hvor vigtigt det er, at damebladene løfter et ansvar i forhold til at komme tættere på at vise, hvordan vi ser ud. Der er stadig et stykke vej,” skriver Lise Rønne og tilføjer:

“Og jeg minder om, at sådan her ser jeg simpelthen ikke ud i virkeligheden,” og henviser til, at  hun har har været “to timer i hænderne” på en makeup-artist, og billederne er taget “i en smuk belysning.”

Foto: Instagram.

Troværdighed og realisme

Alt for damernes beslutning om at droppe de redigerede billeder, handler i høj grad om troværdighed.

Det forklarede Rikke Dal Støttrup, der er redaktionschef på Alt for Damerne, til Journalisten sidste år.

“Vi vil gerne konkurrere på troværdighed og adskille os fra de influencere, der redigerer deres billeder, så de får glat hud og lange ben,” lød det tilbage i oktober 2020 fra Rikke Dal Støttrup.