Livsstilsekspert melder ud: Stopper

25/5/22 09:33

Ida Hansson

Efter syv år takker han af.

I syv år har vi grint både med ham - og af i DR-programmet 'Kender du typen.' Men nu har Flemming Møldrup meldt ud, at han stopper.

Han har i syv konkurreret mod livsstilsekspert Anne Glad, og besøgt kendte danskeres hjem.

Foto: Instagram/@fmoldrup

Foto: Instagram/@fmoldrup

"Nogle gange skal man turde forlade noget som man elsker. Alene fordi man kan mærke at tiden er rigtig. Uanset, hvor komfortabelt det ville være at blive. Sådan en tid er det for mig nu," skriver Flemming Møldrup på sin Instagram-profil.

"Jeg har derfor valgt ikke at forlænge min kontrakt med DR på Kender du typen. Det betyder at jeg optager færdig i foråret, og bliver hængende i dit tv i efteråret 2022. Jeg har haft 7 fantastiske år med Kender du typen. Og jeg er dybt taknemmelig for alle de oplevelser jeg har fået, alle de fantastiske mennesker jeg har mødt, og som har åbnet deres hjem for os. Tak for det alle sammen."

Hvad Flemming Møldrup nu skal bruge sin tid afslører han ikke noget om, men meget tyder på, at han ikke kommer til at sidde og trille tommelfingre.

"Jeg er rimelig eventyrlysten af natur, og de sidste 7 år har været et uforglemmeligt et af slagsen. Men nu trænger jeg til at kigge mod nye horisonter. Og andre eventyr.
Jeg ved endnu ikke hvad fremtiden byder på, når det kommer til tv. Det må tiden vise. Forhåbentlig noget spændende. Indtil da vil jeg fokusere på mit firma MäRK, mine bogprojekter og min podcast Mads & Møldrup – mellem venner og det musikalske talkshow To Mikrofoner og en stak vinyler som jeg rejser rundt med sammen med Carsten Holm," skriver han i opslaget.