Lod svigermor passe 3 måneder gammel baby: Fik piercet baby retur

07/11/21 08:55

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det var ikke lige det, som hun havde regnet med.

Alle forældre ved, at det kan være grænseoverskridende at få passet sit allermest kære og dyrebare eje. Derfor forventer man også, at dem som passer barnet, passer godt på det og følger forældrenes instrukser. Det var ikke just sådan det forløb, da en mor overlod sin baby i til svigermor. 

En mor har luftet sin vrede på mediet Reddit, hvor hun frustreret skriver sin beretning om en svigermor, der er gået imod moderens ønske og instrukser. Det skriver Newsner. 

“Min mands familie og jeg har lidt kulturelle forskelle, som tidligere har givet problemer. Jeg forsøger at holde mig fra dem, så meget som muligt. Så længe det ikke går ud over mine børn, jeg har en søn på 4 år og en datter på 3 måneder”. Skriver hun på Reddit. 

Uenigheder om udsmykning

Hun fortæller at det er okay med hende, at svigerfamilien forkæler hendes børn - men at hun har sat foden ned, når det kommer til svigerfamiliens holdning til, hvordan hun bør agere overfor sin mand. Svigerfamilien mener nemlig at kvinderne skal tage sig af mændene, og det mener hverken kvinden eller hendes mand. De lever derfor sådan at de hjælpes ad i hjemmet, da de ønsker at børnene opdrages til, at man gør sådan i en familie. 

Derudover er der det problem, at kvindens svigermor gentagne gange har talt om, at den lille pige burde have piercing i ørene - det er nemlig en tradition i mandens familie. Dette har moderen sagt nej til, da hun mener at det er upassende til et lille barn.

Kvindens svigermor har på trods af uenigehederne omkring familieliv og piercinger, fået lov til at passe børnebørnene flere gange. Derfor følte kvinden at hun godt kunne overlade sin baby i svigermors trygge hænder, på trods af deres forskellige syn på tingene. 

Men en dag da kvinden kom for at hente sin baby, kunne hun straks se, at der var noget glimtende i pigens ører. Svigermoderen havde gået bag kvindens ryg og havde fået piercet pigen. 

"Det handler ikke om smerten"

“Jeg ved godt hun ikke vil kunne huske det og det handler ikke så meget om smerten - men om, at jeg ønsker hun skal kunne bestemme selv.” Skriver moderen på mediet. 

Moderen var rasende på sin svigermor over hændelsen. Hendes svigermor forsvarede sig med, at det var en tradition, at alle børnene i familien blev piercet. 

Moderen er dog ikke alene om, at synes svigermoderens handling er dybt uacceptabel.

“Hun gik bag din ryg, når du udtrykkeligt havde sagt, at du ikke ønskede at dit barn skulle pierces. Det er ikke ok.” Skriver en på mediet. 

“Hvis du ikke kan stole på, at hun følger helt enkle instrukser, så bør hun slet ikke se dine børn.” Skriver en anden til opslaget.