Løfter sløret: Stor dansk stjerne har scoret rolle i Badehotellet

18/01/2021

Sarah Steenfeldt

Fru Fjeldsø som spilles af Birthe Neumann og Lydia Vetterstrøm Plough som spilles Sonja Oppenhagen. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Når inden længe Badehotellet blænder op for den ottende sæson, er der et helt nyt - men meget kendt ansigt på rollelisten.

Mest læste i dag

Badehotellet har i den grad taget danskerne med storm og mange fans venter i spænding på, at badehotellet endnu en gang slår dørene op. Og nu skal de mange fans snart ikke vente længere, for den 1. februar blænder TV 2 nemlig op for ottende sæson af Badehotellet. 

Det er ikke længe siden, at Amalie Dollerup, der spiller Amanda, afslørede at hendes mand fra det “virkelige liv”, Andreas Jebro, denne gang også er at finde på rollelisten. Og nu viser det sig, at han ikke er det eneste nye ansigt vi får at se - Lars Mikkelsen er nemlig også på rollelisten denne gang.

Lars Mikkelsen er et nyt ansigt i Badehotellet, men for danskerne er han langt fra et nyt ansigt. Han har blandt andet vundet en Emmy-pris for sin rolle i DR-serien Herrens veje, samt spillet med i store Netflix-serier som House of cards og The witcher. 

Præcis hvilken rolle han skal spille i den kommende sæson vides ikke endnu, men du kan se klippet som Amalie Dollerup viser her.

Hustru og søn er også på rollelisten

Lars Mikkelsens hustru og søn spiller også med, nemlig Anette Støvelbæk som spiller Fru Frigh og sønnen Lue Støvelbæk spiller Fru Frighs søn, Leslie.

Det er dog heller ikke alt der er som det plejer, normalt plejer der nemlig at være seks afsnit i en sæson - men det er der altså ikke i denne omgang. På grund af corona-pandemien har det kun været muligt at producere fem afsnit.

I den kommende sæson vil gæsterne være stifte bekendtskab med tyskerne, som nu har indtaget Danmark.

Merete Mærkedahl som spiller Otilia, er dog sikker på at det bliver en god sæson.

“Jeg tror faktisk, at det bliver den bedste sæson nogensinde, for der sker rigtig mange ting,” har hun tidligere udtalt til BILLED-BLADET. 

Du kan se første afsnit af Badehotellets ottende sæson den 1. februar på TV 2 og TV 2 Play.

 

Anbefalet til dig