Løvens Hule i aften: Nu vender kendte ansigter tilbage

04/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Per Arnesen / DR
Nederlaget har ikke slået dem ud.

Mest læste i dag

I aften kan danskerne endnu en gang se med, når løverne får besøg af håbefulde iværksættere, der kæmper for at få en investering med sig.

Tidligere har de to unge iværksættere, Adrian og Lasse, været forbi løverne for at pitche deres ide. Det var i sæson fem, hvor de forsøgte at hive en investering ombord fra en af løverne som består af Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Jesper Buch. 

Dog havde ingen af løverne lyst til at investere i iskaffe-energidrikken Bold. Så slukøret måtte de forlade programmet tomhændet uden de kendte løver. 

Det viser sig dog, ikke at have slået de to unge mænd helt ud. Nu vender de nemlig endnu en gang tilbage i Løvens Hule.

Det er igen ideen om iskaffe-energidrikken Bold, der bliver pitchet for Løverne, og det er blandt andet gået op for de unge iværksættere, at målgruppen var en anelse fejlskudt, da de første gang præsenterede deres virksomhed i programmet i starten af 2020.

I aftenens udgave af Løvens Hule vender et par velkendte ansigter tilbage i programmet. Per Arnesen / DR.

Så nu fortæller de hvad der er sket siden sidst - og det er ikke småting.

“Sidst troede vi, at målgruppen var mænd fra 18-35 år. Markedet har lært os noget andet. Faktisk er halvdelen af kunderne kvinder,” lyder det fra de to unge mænd i programmet.

Om de får hevet en investering med sig i denne omgang, det kan seerne se i aftenens afsnit af Løvens Hule på DR 1 kl. 20.00 - du kan også se det allerede nu på DR.TV. 

Tog løverne med storm

En af de iværksættere som har haft hældet med sig i denne sæson er Henrik Andersen - han tog hurtigt løverne med storm.

Med sit gode humør og sans for humor, fik han spredt smil og grin i Løvens Hule. Han forlod også hulen igen, med Jacob Risgaard som investor, der indgik en aftale om at eje 33 procent af virksomheden LIKEconcrete.

Undervejs i præsentationen fik Jesper Buch hurtigt kaldt Henrik for en “koldbøtte” - det var dog med et stort smil og i en kærlig mening, hvor han også understregede at alle kan være “koldbøtter”

I fem år har Henrik knoklet med sin drøm om at få LIKEconcrete stablet på benene. I dag har han både midtjyske Marlon Tørmørtel som medejer og nu også Jacob Risgaard, som han fik en investering med fra, efter sit besøg i Løvens Hule.