Lotte Friis med stor nyhed: Der er 2

04/3/22 08:44

Ida Hansson

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix
Lotte Friis deler stor nyhed.

Tilbage i januar gik den tidligere profesionelle svømer ud med nyheden om, at hun og manden Christoffer venter sig en lille datter.

"Jeg har haft trukket stikket her på Instagram det sidste stykke tid. Det har der været en helt særlig grund til.
Jeg er gravid! Christoffer og jeg skal til juli være forældre til en lille pige! Vi glæder os så meget til at udvide familien til sommer.
Jeg har været ramt at kvalme nærmest 24 timer i døgnet og overskud har derfor været en by i Rusland. Men nu har jeg taget hul på andet trimester og forhåbentlig er der lysere tider forude," skrev hun den gang under et scanningsbillede.

Nu kommer hun med en lille opdatering på graviditet, og kan også afsløre, at hun har gået og været lidt bekymret den seneste tid. 

"De sidste ti dage har vi gået med en del bekymringer for lillepigen. Det skyldes to ting. Det viste sig jeg har det der hedder en biplacenta. Det er når man har to moderkager. Det mangler vi stadig at få kigget nærmere på, men først til april. Lillepigen valgte også at gemme sin ene nyre så godt af vejen, at vi skulle have en del scanninger. Vi fik dog bekræftet i dag at begge nyrer ser fine og normale ud. Men hold da op en del bekymring hun allerede giver inden hun er kommet ud. Vi glæder os dog stadig," skriver hun på sin Instagram-profil.

Foto: Instagram/@lotfriis

Foto: Instagram/@lotfriis

Biplacenta er, når der er en eller flere moderkager i hinderne. Man kender endnu ikke årsagerne til fænomenet, biplacenta.

Den 17 oktober 2020 blev Lotte Friis gift med målmandstræneren Cristoffer Schnack, og til juli kan parret altså byde deres lille datter velkommen til verden.