Luksusfælden: Fik næsten 20.000 kr. udbetalt i løn for nærig til at betale 500 kr. i husleje

01/10/2019

Nanna Christina Smidt

Eksperterne var i lettere chok i aftenens afsnit af Luksusfælden, hvor vi møde Mikkel der med 17.000 udbetalt alligevel ikke mente, at han har råd til at betale mad eller 500 kroner i husleje til sin kæreste. Selv boede han gratis tre steder, hvor der ovenikøbet var forplejning med i pakken.

Mest læste i dag

23.000 kroner på slik og 43.000 på junk food, så mange penge formåede aftenens deltager Mikkel at bruge hvert år. Samtidig mente han ikke, at der var råd til at betale husleje til sin kæreste. Vi har talt med kæresten Steffanie om programmet og om, hvordan det går i dag.

Det går op og ned

Efter eksperterne var forbi Steffanie og Mikkel er det umiddelbart gået godt med at holde budgettet, og Steffanie mener at alt bliver betalt.

I programmet var forholdet sat lidt på prøve, og generte Steffanie havde virkeligt svært ved at få sagt de ting hun egentligt mente over for kæresten Mikkel. Dog synes Steffanie, at der er fremgang i forholdet:

”Det er sådan op og ned vil jeg sige, men ellers så går det meget bedre end det gjorde før,” fortæller Steffanie.

Foto: Luksusfælden

Blev sur indvendigt

Steffanie følte det var mærkeligt, da hun hørte, at kæresten Mikkel det seneste år havde 17.000 mellem hænderne hver måned, men stadig lod hende stå for husleje og mad.

”Jeg synes, at det var lidt mærkeligt, for han hjalp jo, sin lillesøster på det tidspunkt – jeg tror, at det var med 5000, men han kunne ikke lige give 500 kroner til mig til husleje. Der må jeg sige, at der blev jeg lidt sur indvendig,” forklarer Steffanie.

Steffanie sagde dog ikke noget til ham, og hun synes stadig, at det er svært, at få konfronteret ham.

Eksperterne overraskede

Det er altid en udfordring, at skulle se sig selv på tv for første gang, og for Steffanie var det lidt nervepirrende:

”Det var virkelig, virkelig mærkeligt. Min stemme den lyder helt anderledes, end den gør normalt, men jeg synes, at det er klippet fint sammen. Eksperterne var overraskende flinke. Når man har set dem før på tv, så virker de meget strenge og hårde i det, men det synes jeg ikke, at det var over for mig,” fortæller Steffanie.

Ligeglad med folks mening

Det var Mikkel der valgte at melde sig selv til programmet. Han kunne ikke få det hele til at hænge sammen, og han havde prøvet at samle alle sine lån et sted. Steffanie havde for sjovt sagt, at han skulle prøve at melde sig til Luksusfælden, men havde ikke regnet med, at han rent faktisk ville gøre det. Men det gjorde han så.

Steffanie var ikke nervøs på folks reaktion på, at hun medvirkede i Luksusfælden:

”Jeg er ligeglad med, hvad folk mener. Bare så længe jeg selv synes, at det gik godt,” siger Steffanie. Som da heller ikke har haft nogen problemer med sin deltagelse endnu.

Ind til videre har hun ikke fået så mange reaktioner. Det er kun Steffanies storebror der har set det, og han synes, at det var okay. Programmet var ifølge ham meget som de plejer, hvor deltagerne får hjælp.

Spiser ikke slik mere

I programmet så man, at parret havde en masse dårlige vaner. Blandt andet brugte de 43.000 på junk food og 23.000 på slik, men det går også meget bedre nu:

”Vi har faktisk ikke rigtigt købt slik i lang tid. Mikkel har lange arbejdsdage, så det er ikke altid, at han kommer hjem, og der er ikke så meget tid til at hygge om aftenen længere. Han tager bare noget mad, og går i seng, for så at stå op igen klokken 6 om morgenen næste dag. Vi køber ikke rigtig slik og chips mere. Og heller ikke burgere,” siger Steffanie og uddyber:

”Det er i hvert fald ikke så slemt, som det har været. Det er længe siden sidst. Jeg tror, at sidste gang vi købte junk food var forrige måned. Ellers står jeg, og laver mad, som kan varmes når Mikkel kommer hjem.”

Før eksperterne var forbi, havde Steffanie og Mikkel en dårlig vane med at købe junk food hver onsdag, når det havde været til fodbold, men selv denne vane er

afskaffet, og Steffanie står nu i stedet i køkkenet og laver mad, som kan varmes dagen efter.

Foto: Luksusfælden

Mikkel er blevet bedre

Mikkel betaler huslejen, og hjælper også med mad. Men det er stadig Steffanie der starter med at betale, og når hun så ikke har flere penge sidst på måneden, så hjælper Mikkel til.

Det er dog fordi Steffanie får penge af sin mormor og morfar til mad. Steffanie betaler i hverdagene, og så køber Mikkel ind i weekenderne. Så ifølge Steffanie, så skiftes det meget ligeligt.

Steffanie synes også, at hun er bedre til at sige fra, selvom hun stadig har svært ved at være hård, men hun øver sig.

Lige nu tager parret én dag af gangen, så fremtiden er forhåbentligt lys.

 

Anbefalet til dig