Luksusfælden i aften: Camilla har kæmpe gæld - giver sit dankort til 7-årig datter

09/11/21 08:22

Julie Møller

Foto: TV 3.
Mens gælden vokser, ryger Camilla cigaretter for 2000 kroner om måneden, lader sin syv-årige datter få adgang til hendes dankort og får bragt pizza ud - til trods for pizzeriaet ligger 250 meter fra hendes hoveddør.

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' er eksperterne på besøg hos Camilla fra Glesborg på Djursland.

32-årige Camilla har mistet overblikket over sin økonomi, og det betyder, at hun vender det blinde øje til, når regningerne lander i postkassen. De ryger nemlig direkte i skraldespanden, og Camilla betaler lige præcis nul kroner af på sin gæld, der til gengæld efterhånden er vokset til over 700.000 kroner.

Mens gælden vokser, ryger Camilla cigaretter for 2000 kroner om måneden, lader sin syv-årige datter få adgang til hendes dankort, så hun frit kan købe spil på mobilen og får bragt pizza ud - til trods for pizzeriaet ligger 250 meter fra hendes hoveddør.

Fredagsslik over forsikringer

Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen, finder frem til at, Camilla har skippet forsikringerne, fordi hun ikke mener at have råd til dem.

Men som det fremgår af klippet herunder, så er det i højere grad et spørgsmål om prioritering, der er skyld i, at Camilla ingen forsikringer har.

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' er eksperterne på besøg hos Camilla fra Glesborg på Djursland. Foto: TV 3. 

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' er eksperterne på besøg hos Camilla fra Glesborg på Djursland. Foto: TV 3. 

“Det er noget af det vigtigste at have på plads,” lyder det chokeret fra Camillas papmor, Helle, da virkeligheden går op for hende.

“De har ikke været der. Pengene, jeg skulle betale med,” forklarer Camilla.

Men den forklaring hopper eksperterne ikke på. 

“Hver måned bruger du mellem 300 og 400 kroner på fredagsslik. Masser af chips, chokolade, slik, den får hele armen,” siger Louise Fredbo-Nielsen og bliver bakket op af Kenneth Hansen.

“Hvis du var fuld forsikret og havde en forsikring på dit indbo, på dig selv og på dine børn, så ville det koste 464 kroner om måneden. Så du skal ikke komme og sige til mig, at pengene ikke har været der,” lyder det kontant fra Kenneth Hansen.

Om det lykkes Luksusfældens eksperter at hjælpe Camilla, kan ses lige nu på Viaplay og i aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.