Luksusfældens eksperter hjalp Dennis med gigantisk besparelse

06/4/22 06:09

Henrik Rothenbücher

Foto: NENT
Luksusfældens eksperter hjalp med en enorm besparelse til 38-årige Dennis, der havde en gæld på mere end 1.6 millioner.

38-årige Dennis har rod i økonomien. Det er et rod, der er opstået som følge af et stort forbrug, der har medført, at han havde skrabet en gæld sammen på i alt 1,6 millioner kr., inden han fik besøg af 'Luksusfælden'. Derudover har han også fået omtrent 300.000 kr. af sin mor.

De mange penge blev bl.a. brugt på et stort fjernsyn til 20.000 kr., computerudstyr for omtrent 35.000 kr., en PlayStation 5, et sæt højttalere fra Sonos samt Tupperware-produkter for 60.000 kr. Hertil har han også brugt penge på at købe takeaway 275 gange det sidste år.

De mange indkøb forklarer han med, at han har købemani, og at hans mange indkøb har været med til at holde hans angst i skak i et par dage eller uger.

Det er dog ikke altid, at der har været råd til at foretage de køb, han har gjort sig. I stedet for at undlade købet, er han endt med at købe en lang række ting på afbetaling.

"Jeg har købt mange ting på afbetaling. Fordi jeg har lidt af angst i mange år, så det har været med til at dæmpe angsten i dage eller uger," siger han.

Med en gæld på 1,6 millioner kr., er det ikke nogen hemmelighed, at Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen, er kommet på lidt af en opgave, hvis de skal have Dennis tilbage på rette spor økonomisk set.

De har dog taget imod opgaven, og det må siges, at de har gjort en hæderlig indsats. Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen har nemlig formået at spare 38-årige Dennis for intet mindre end 1 million kr.

"Ud af den million, vi har sparet dig for, er de 412.000 nedslag i gælden, og de resterende 588.000 er simpelthen rentebesparelser," fortæller Louise Fredbo-Nielsen.

Dennis bliver naturligvis meget overvældet, da han bliver præsenteret for den store besparelser, som eksperterne har forhandlet sig frem til.

På trods af den store besparelse, er der dog fortsat lange udsigter til, at Dennis bliver gældsfri. Han er af eksperterne blevet bedt om at sikre sig yderligere 4.000 kr. om måneden i indkomst. Kan han det, vil han være gældsfri om 13 år og 10 måneder.

Som prikken over i'et har Louise og Kenneth en gave med til Dennis. De forærer ham nemlig en ny scooter, som han kan bruge til at transportere sig rundt i hverdagen.