Lur tog uventet drejning for Sofie Linde: Datteren fandt saksen frem

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

Der var sket en forandring, da Sofie Linde vågnede.

“Jeg tog en lur.”

Sådan starter Sofie Linde sit seneste opslag på Instagram og fortsætter:

 “Jeg har været oppe siden klokken 03 - der så blev til klokken 02. Og mens jeg tog min (-velfortjente-) lur, klippede min datter pandehår på mig. Så “krøllerne kom af og vi kunne ligne hinanden..”. Egentlig meget sødt, men også meget irriterende,” skriver ‘X Factor’-værten.

På billedet kan man se, at Sofie Linde har fået kort pandehår, og der kommer nok til at gå lidt tid, før det vokser ud igen.

Foto: Instagram.

I opslaget opfordrer Sofie Linde sine følgere til en “online solidaritetskrammer”:

“Hvad har I oplevet af “børne-gerninger”, mens I så den anden vej,” spørger hun sine over 656.000 følgere på Instagram, og kommentarfeltet vidner om, at Sofie Linde langt fra er den eneste, der har været udsat for kreative ideer.

“Da min søn var fire år, kravlede han op på vores chartol og åbnede en lille kasse, hvor der lå en kuvert med 3000,- kroner i, og den smed han så lige i brændeovnen.”

“Min datter sked på gulvet (potte træning), trådte i det, smurte det op på døren, panelet og væggen og løb derefter rundt i hele huset, før jeg opdagede det. Der var lort alle steder.”

“Min søn har lige spist af kattebakken, den var ikke tømt. Giftlinjen siger, jeg skal slappe af.”

“Vi tænkte engang for 2 års tid siden, at vi godt kunne sove en time eller to længere søndag morgen, end vores to børn (3 og 5 på tidspunktet) .. Vi stod op til et badeværelse smurt ind i tandpasta, sofaen smurt ind i neglelak (heldigvis den til børn, som går af med vand) og alle mine blomster var blevet vendt på hovedet i potterne. Vi har aldrig sovet længere end børnene siden.”  

Sådan lyder nogle af kommentarerne til opslaget, du kan se her.