Lykkelig Vild med dans-stjerne: Venter spændt

Foto: Shutterstock
2021 bliver et spændende år for parret.

Mest læste i dag

Vi har netop sagt farvel og tak, til et særdeles anderledes - og for mange, et rigtigt hårdt år. Nu viser kalenderen et nyt år og derfor er det oplagt med en ny frisk start. Det bliver det bestemt også for Vild med dans-stjerne Asta Björk, hun afslører nemlig nu på Instagram, at hende og kæresten Jonas netop har købt en lejlighed sammen. 

“Vi har købt en lejlighed!! Nu er alt gået igennem med købet af vores lejlighed, og nu venter @jonassjannec og jeg spændte på at få nøglerne den 1 februar,” skriver hun.

Foto: Asta Björk/ Instagram

Asta Björk Ivarsdottir danner par med realitystjernen Jonass Jannec Jensen, og de bor allerede sammen. Men nu har de altså købt ny lejlighed, hvor de lige om lidt rykker ind i. Til BILLED-BLADET fortæller de to, at deres nye lejlighed ligger i Kokkedal nord for København.  

Løb med sejren i debutsæson

Trods sine kun 22 år så har Asta Björk Ivarsdottir allerede været med i Vild med dans hele tre gange. I sin debutsæson vandt hun konkurrencen sammen med skuespilleren Simon Stenspil, og hun fik en fjerdeplads med modellen Oscar Bjerrehuus i 2019-sæsonen. I den seneste omgang Vild med dans dannede hun par med DJ og musikproducer Morten Olsen, som er bedre kendt under kunstnernavnet Faustix. De to måtte forlade konkurrencen som det fjerde par.

Trods den noget hurtigere exit end de to forrige sæsoner, så var Asta Björk Ivarsdottir ved godt mod, da parret måtte vinke farvel til drømmene om at vinde Vild med dans.

“Verdens sejeste @faustix ! Hvor har det bare været en kæmpe fornøjelse at få lov til at være din træner, dansepartner og ven. Jeg er så stolt over de 7 fine danse vi fik lavet, og hvor sej du har været igennem hele forløbet. Du er en kæmpe stjerne og jeg er glad for at have fået en ven for livet i dig,” skrev hun efterfølgende i et opslag på Instagram. 

Foto: Asta Björk/ Instagram

 

 

Anbefalet til dig