Madonna med stor nyhed: På fredag har DU chancen

23/1/23 10:18

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Pop-dronningen har i dag delt en glædelig nyhed- til stor glæde for alle Madonna-fans.

Efter første show i København gik bankende udsolgt på grund af den enorme efterspørgsel, annoncerer Madonna i dag show nr. 2 torsdag den 26. oktober i Royal Arena. Billetsalget starter på fredag 27. januar kl. 10.00 via www.livenation.dk og www.madonna.com/tour.

Den 17. januar offentliggjorde Madonna sin Madonna: The Celebration Tour i en ikonisk viral video med en hentydning til sin banebrydende film Truth or Dare. Videoen indeholder store navne som Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob the Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre og kulminerer med Amy Schumer, der udfordrer den globale superstjerne til at tage på turné og fremføre sine fire årtiers megahits.

Madonna, der er den bedst sælgende kvindelige solo-turnékunstner gennem tiden, tager imod udfordringen og annoncerer The Celebration Tour, som markerer hendes uovertrufne musikkatalog fra de sidste 40 år. Det skriver Live Nation i en pressemeddelelse.

Touren er produceret af Live Nation, og den globale turné med 35 datoer starter i Nordamerika lørdag den 15. juli i Rogers Arena i Vancouver, BC. Derefter stopper den i Detroit, Chicago, New York, Miami, Los Angeles, med flere. Touren kommer derefter til Europa, hvor hun optræder i 11 byer i løbet af efteråret, herunder blandt andre London, Barcelona, Paris, Stockholm og København. The Celebration Tour afslutter i Amsterdam fredag den 1. december i Ziggo Dome.

The Celebration Tour vil tage os med på Madonnas kunstneriske rejse gennem fire årtier og hædrer byen New York, hvor hendes musikalske karriere begyndte. "Jeg er spændt på at udforske så mange sange som muligt i håb om at give mine fans det show, de har ventet på," siger Madonna.

The Celebration Tour byder også på en enestående oplevelse med special guest Bob the Drag Queen a.k.a. Caldwell Tidicue som vil være med på alle datoer.