Madonna smider bh'en: Overlader intet til fantasien

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den verdenskendte popdronning har aldrig været bleg for at smide kludene - og det beviser hun nu, at hun stadig ikke er.

Mest læste i dag

Det kan godt være, at Madonna er fyldt 64 år, men det ændrer ikke på det faktum, at den verdenskendte hitsanger ikke har et problem med at smide kludene.

Flere gange i løbet af sin karriere har hun haft meget afslørende outfits på, når hun har indtaget scenen. Derudover er der også blevet frigivet mere eller mindre pikante billeder af hende gennem årene.

I de senere år er det tilmed hende selv, der har stået for at tage og offentliggøre disse billeder. Dette har hun primært valgt at gøre på det sociale medie Instagram.

Og netop dette har hun valgt at gøre igen. På Instagram har hun nemlig delt en video med en række billeder på sin story, hvor det ikke er meget, der er blevet overladt til fantasien.

På et af billederne, hun har delt, har hun slet ikke noget tøj på overkroppen, og der er dermed frit udsyn til hendes bryster. Det eneste hun har på er netstrømpebukser og shapewear. Dog har hun valgt at dække hendes nipples med emojis. 

Det andet billede viser den 64-årige popdronning, der ligger i, hvad der ligner en seng, med frækt lingeri og en hat på hovedet. 

Til videoen har hun skrevet følgende: "Express Yourself. Don't Repress Youself," 

Se billederne fra videoen herunder.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Anbefalet til dig