Mads Langer køber luksuspalæ til stort millionbeløb

26/7/21 08:23

Nicolai Busekist

Foto: PR - PDH Music/ PDH.dk
Sangeren Mads Langer har købt et luksuriøst palæ, som han har betalt et stort millionbeløb for

I de seneste fire år har sangeren Mads Langer boet i Valby, men nu er det tid til næste skridt i han og familiens liv. De rykker nemlig rødderne op og flytter til Hellerup. Det skriver SE og HØR.

Den 37-årige sangstjerne har nemlig købt et hus i den mondæne by, som han har betalt 26 millioner kroner for. Familiens nye bolig er et 423 kvadratmeter stort palæ i et område, hvor mange velhavende personligheder har valgt at bosætte sig. 

Blandt andet kan Mads Langer og hustruen Julie se frem til at bo blot 50 meter fra filminstruktøren Susanne Bier, ligesom nabohuset tidligere har været beboet af Ole Bornedal. Som genbo får de skuespillerinde Mille Lehfeldt, mens finansminister Nicolai Wammen også bor på samme vej. 

Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Det store palæ i Hellerup, som Mads Langer har købt med sin hustru, flytter de dog ikke ind i før d. 1. september. Den store villa er bygget i 1910 og bryster sig af et boligareal på 301 m2. Derudover får de også hele 122 m2 kælder og en sydvestvendt have for de 26 mio. kr., de har betalt. 

Til trods for, at de har besluttet sig for at flytte væk fra Valby, er det stadig Mads Langer, der står registreret som ejer af den Toscana-inspirerede Valby-villa, som han købte tilbage i 2017 for 17 mio. kr. Det fremgår af Tinglysningen.

Derudover skriver SE og HØR også, at den ikke er blevet udbudt til salg. Såfremt den skulle være sat til salg, er det i hvert fald ikke et offentlig udbud af boligen. Boligen kan naturligvis også være solgt, men i så fald er det endnu ikke noget, der fremgår af Tinglysningen.