Mads Steffensen scorer stort tv-job

04/2/23 06:00

Henrik Rothenbücher

Foto: Foto: Jan Sommer/Ritzau Scanpix
Senest har Mads Steffensen været aktuel i et tv-program på streamingtjenesten Amazon Prime, men nu er han tilbage hos TV2.

Det er ikke mere end to år siden, at Mads Steffensen vinkede farvel til jobbet som TV- og radiovært på DR. 

Men nu er han tilsyneladende tilbage for en kort stund. 

Denne gang er det for TV2, hvor han bliver et nyt ansigt på ‘Go’ morgen Danmark’, der ruller over skærmen lørdag morgen. 

Og både lørdag og søndag morgen får en af programmets faste værter Michèle Bellaiche selskab af den tidligere DR-vært Mads Steffensen. 

Og han lægger heller ikke skjul på, at han glæder sig til sin debut hos den tidligere ‘konkurrent’: 

“Jeg glæder mig rigtig meget. Det er jo to år siden, at jeg sidst arbejdede på en lørdag, og det har jeg egentligt nydt ikke at skulle gøre, men da jeg fik tilbuddet, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at prøve igen, lyder det fra Mads Steffensen til TV2

Og selvom han skal have banket lidt rust af, så har han tidligere været vært på en række TV-programmer, hvorfor det bestemt ikke er uvant for ham, at være i denne situation. 

Hos DR beskæftigede han sig blandt andet med ‘Kender du typen' og 'Alle mod 1' og ikke mindst radioprogrammet 'Mads & Monopolet', som han havde været vært for i 17 år.

Henriette Ladegaard, der er redaktør for 'Go' morgen Danmark' og 'Go' aften LIVE', har også fået et stort smil på læberne, efter at det lykkedes, at få hjælp fra Mads Steffensen. 

I første omgang er det kun denne weekend, at Mads Steffensen optræder som vært på TV 2. 

Og det skulle eftersigende være Michéle Bellaiche selv, der ringede og foreslog, at han for alvor vendte tilbage som medvært i weekenden.