Magnus fra X Factor: Blachman kunne ikke lide mig

06/02/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Magnus mener ikke, at Blachman havde den store fidus til ham. Foto: TV2
Det kom som et chok for de fleste tv-seere i fredags, da Thomas Blachman valgte at sende det unge sangtalent ud af five chair challenge og dermed ud af programmet.

Mest læste i dag

Efterfølgende har de fleste fans af programmet spekuleret på, hvorfor Blachman valgte at sende Magnus ud af programmet. I hvert fald har Magnus efterfølgende fået omkring tre gange flere afspilninger på YouTube end de andre deltagere har fået. Det vidner om et Danmark, der syntes om den unge sanger, og om at Blachman måske for en gangs skyld har truffet en forkert beslutning.

Begrundelsen fra Blachman var i øjeblikket, at Magnus 'peakede' på aftenen og efterfølgende bare ville komme til at jagte den performance, han leverede på scenen. Man kan sige, at Magnus blev sendt hjem, fordi han i øjeblikket performede for godt, mens Alma ifølge dommeren ikke havde øvet sig nok. Alligevel var det Alma, der blev foretrukket frem for publikumsfavoritten Magnus.

Nu åbner Magnus så endelig op for den oplevelse, der sendte ham ud af programmet. 

Under den workshop, der kom før five chair challenge, fik Magnus indtrykket af, at programmets fommer ikke var særligt begejstret for ham.

"Det virkede ikke som om, at Blachmann var så vild med mig til workshoppen. Han er ikke fan af den stil, jeg har. Min karakter. Jeg tror ikke, han kunne lide mig som musiker. Jeg er meget countrymusiker, og jeg tror ikke, det er det, han har lyst til at arbejde med i et halvt år," fortæller Magnus til TV2 Østjylland. 

I morgen, fredag, fortsætter showet, hvor Ankerstjerne skal have sin five chair challenge. Om hans show får sindene i kog, som de to første, ved vi endnu ikke. Ankerstjerne skal arbejde med grupperne, der notorisk har været et problem for dommerne. 

 

 

Anbefalet til dig