Mai Manniche i ærligt opslag: "En vægtøgning vil ikke være godt"

Af: Ida Hansson

|

01/03/2023

Underholdning
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Smykkedesigneren kom sidste år til skade, og døjer stadigvæk med daglige mén efter skaden.

Mest læste i dag

Smykkedesigneren Mai Manniche deler glædeligt ud af sit liv på sociale medier, herunder især Instagram. For nylig har hun i et opslag fortalt om, hvordan en ulykke tilbage i 2021 stadig påvirker hende den dag i dag.

Mai blev i oktober 2021 ramt af en snescooter i Belgien, hvilket resulterede i, at hun brækkede sit knæ, håndled og albue.

Især knæet forvolder stadig problemer den dag i dag. Faktisk bekymrer det hende i forhold til graviditet.

– Mit knæ gør, at jeg er rædselsslagen for at blive gravid – selvom jeg gerne vil have børn. Men en vægtøgning vil ikke være godt for mit knæ, skriver Mai Manniche på sin Instagram.

I opslaget udtrykker Mai, at ulykken har haft store konsekvenser for hendes dagligdag, og at hun er træt af, når folk negligerer, hvordan ulykken påvirker hende dagligt.

– Jeg lever med det, går og svømmer. Men det gør ondt og det begrænser mig dagligt. Og jeg simpelthen HADER når nogle kommer med en smart kommentar om ‘at det nok skal gå over’. ‘Måske du går i forkerte sko – træner for lidt’, skriver Mai og fortsætter:

– Det kommer selvfølgelig et godt sted fra, men nej det forsvinder ikke bare. Mit knæ bliver aldrig som før. Jeg ser på ingen måde mig selv som et offer – men det er ikke en hjælp at negligere, hvad der er sket, lyder det videre.

Anbefalet til dig