Mai Manniche kan ikke få armene ned: "Jeg er så taknemmelig"

Af: Ida Hansson

|

12/04/2023

Underholdning
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Mai Manniche rundede holdt i går en kæmpe fødselsdagsfest - og ALLE var inviteret. Bogstavelig talt.

Mest læste i dag

Mai Manniche kan efter nogle turbulente måneder tage skuldrene ned og få armene op. Hun har i den grad været i mediernes søgelys da det kom frem, at hun var grevinde Alexandras kæreste Nicolai Peitersens hemmelige elskerinde. 

På sin Instagram-profil deler hun flittigt sine tanker om både kærlighed og karriere, og for få uger siden inviterede hun også alle sine følgere til fødselsdags fest. Yes, ALLE følgere var inviteret.

"DU ER INVITERET. Jeg glæder mig til at fejre min fødselsdag med særdeles festlig reception tirsdag d. 11/4 kl 15-19 i vores dejlige butik på Østerbro," skrev smykkedesigneren på sin Instagram i begyndelsen af april.

Og fest blev der. I hvert fald hvis man skal tro Mai Manniches ord. Efter alt at dømme havde hun en fest, og hun var meget blad og rørt over, hvor mange der kom og var med til at fejre hende.

"Jeg har simpelthen haft VERDENS bedste dag og intet mindre end ca. 80-100 gæster var forbi butikken. Jeg er SÅ taknemmelig og nu en meget træt 39-årig - der kan åbne en blomsterbutik. Tak til alle der kiggede forbi og var med til at gøre min dag ekstra god. Jeg glæder mig allerede til næste år og det store 4-tal," skriver den nu 39-årige smykkedesigner og OnlyFans-model på sin profil.

Anbefalet til dig