Mai Manniche raser: "Stop jer selv!"

28/2/23 07:09

Ida Hansson

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Mai Manniche er ret chokeret over en særlig gruppe menneskers opførelse.

Smykkedesigneren har haft nok at se til på det seneste. Hun har nemlig haft en del udfordringer med mænd. Især én mand har givet hende grå hår.

I sidste uge gik hun nemlig ud med nyheden om, at hun var blevet bedraget af en mand. Senere kom det frem, at manden var grevinde Alexandras kæreste, Nicolai Peitersen. Det afslørede SE og HØR.

Men nu er den altså gal igen.

"Seriøst mænd!!! Hvad sker der for jer. Beklager, jeg nu er lidt firkantet og skærer mænd over én kam. Men helt ærligt. Hvad får gifte mænd med børn etc. til at kontakte andre kvinder og starte en flirt?! Shit altså," skriver smykkedesigneren i et opslag på Instagram.

Noget tyder altså på, at gifte mænd går rundt med et lille håb om, at blive en del af Mai Manniches liv.

"Stop jer selv. Har i hustru, kæreste, ser “måske” en anden. Og endda børn?! Stay AWAY! Og ja – der har været et par stykker af den slags mænd de sidste uger i min verden. Jeg bliver lige chokeret, hver gang de bliver afsløret … wtf!," tilføjer hun.

I opslaget skriver hun også, at hun måske burde skrive en bog om sine oplevelser med mænd.

Måske nogle mænd kan skal passe ekstra meget på, inden de kontakter den 38-årige smykkedesigner. Ellers skal de måske være forberedt på, at blive en del Mai Manniches bog. Hvem ved?