Mand brokkede sig over manglende benplads på Ryanair-fly: Så fik han et overraskende svar

Af: Thea Andersen

|

28/07/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det svar havde han nok ikke forventet.

Lige nu læser andre også

Hvis du nogensinde har været ombord på et fly, ved du, at de ikke ligefrem er de mest komfortable transportmidler. Medmindre du flyver First Class eller betaler for at sidde forrest i flyet, kan sæderne være temmelig trange, benpladsen er nærmest ikkeeksisterende, og hvis du er højere end gennemsnittet, er sandsynligheden stor for, at dine knæ vil røre sædet foran dig under hele turen.

Men det, der holder humøret oppe, er visheden om, at du om få timer vil befinde dig på din drømmedestination, muligvis med en cocktail i hånden og i strålende solskin.

Men når du sætter dig ned på din plads, glemmer du måske, hvor lidt plads der faktisk er, og da en mand tog til Twitter for at brokke sig over manglen på benplads på sin flyrejse, var det sidste, han forventede, at Ryanair skulle svare med en sarkastisk bemærkning, skriver Mirror.

Manden klagede på Twitter og kaldte Ryanair for "konger af ubehag", hvilket har fået brugerne til tasterne.

"Betale mere, så," lød det fra en bruger på det sociale medie, mens en anden skrev:

"Klag ikke over ubehag, når du køber de billigste billetter."

Men det sidste, manden havde regnet med, var en drilagtig kommentar fra Ryanair om hans påklædning. De skrev: "Du har bogstaveligt talt jorts (jean shorts fra 90'erne, red.) på."

"Hvor vover I at nedgøre jorts," rasede en Twitter-bruger, men Ryanair svarede blot: "Vi siger bare sandheden."

"Elsker hvordan Ryanairs Twitter hurtigt kan tage pis på alle," skrev en bruger, og en anden var enig og skrev: "Det er da også en brøler, haha."

Mest læste

Prinsesse Diana skjulte hemmelighed for Charles: 'Jeg fortalte det ikke' Nu er det blevet afsløret, at prinsesse Diana skjulte en stor hemmelighed for den daværende prins Charles under deres stormfulde ægteskab.
Meget få ved det: Sådan sikrer du dig, at din kuffert kommer først ud af flyet Hvis du hader at vente på din bagage i lufthavnen, vil du gøre alt for at få processen til at gå en smule hurtigere - og heldigvis er der nogle smarte tricks, du kan prøve denne sommer.

Anbefalet til dig