Mand brugte 109.000 kroner på at ligne en hund: Nu øver han sig i at give pote

Af: Ida Hansson

|

19/08/2023

Underholdning
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Toko kan dog ikke bevæge sig særlig meget, for så ligner han ikke en rigtig hund.

Lige nu læser andre også

Nogle mennesker bruger millioner af kroner på at ligne deres yndlingsberømthed eller en Barbie-dukke, men en mand fra Japan dedikerede sin opsparing til at blive en hund.

Han brugte cirka to millioner Yen - hvilket svarer til cirka 109.000 kroner - for at ligne hans yndlingshunderace. Det var hans livslange drøm at blive til en hund, og et talentfuldt kostumefirma fik hans usædvanlige ønske til at gå i opfyldelse.

Manden, der kalder sig Toko, købte et realistisk border collie-kostume fra Zeppet, et japansk bureau kendt for at skabe skulpturer og modeller til film.

Det tog angiveligt Zeppet 40 dage at lave kostumet, da Toko blev ved med at tilføje forbedringer for at gøre det perfekt. Det skriver Mirror.

"Jeg lavede den til en collie, fordi den ser ægte ud, når jeg tager den på," sagde Toko til det japanske nyhedsmedie Mynavi.

"Min favorit er firbenede dyr, især de søde. Blandt dem tænkte jeg, at et stort dyr tæt på mig ville være godt, i betragtning af at det ville være en realistisk model, så jeg besluttede at gøre det til en hund. Det blev til en collie, min yndlingshunderace." tilføjede han.

Da Toko blev spurgt, om han kunne bevæge sine lemmer frit, sagde han, at han er i stand til det med modstand. Han forklarede også, at hvis han bevæger sig for meget, vil han ikke ligne en realistisk hund.

En Zeppet-medarbejder talte om, hvordan holdet fandt en måde at skabe skeletstrukturen af ​​en hund på, og brugte meget tid på at studere den:

"Derudover indsamler vi fotografier taget fra forskellige vinkler, så colliens smukke pels kan gengives og udtænkes, så pelsen vil se naturlig ud."

Toko er nu gået viralt på YouTube, hvor han på sin kanal viser, hvilket tricks han kan. Bland andet kan han rulle rundt og give pote.

Anbefalet til dig