Mand er tyet til gratis hundefoder - og han elsker det

01/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Morgen, middag og aften står den på hundefoder hos den flade universitetsstuderende.

Mest læste i dag

Som studerende er der ikke mange penge tilovers, når huslejen, el, forsikringer og diverse andre udgifter er betalt. Derfor er det med at spare, hvor man kan. 

En universitetsstuderende har tyet til det ekstreme. Han har skiftet en normal kost ud med gratis hundefoder - og det er både til morgenmad, frokost og aftensmad. 

"Så jeg er i øjeblikket på college, og siden jeg er flad som f**k, har jeg tyet til gratis hundefoder.

Jeg begyndte at spise hundefoder, da min ven sagde, at jeg ikke turde, og jeg elsker det. Siden den dag spiser jeg hundefoder mindst en gang om dagen. Bemærk, at det er tørt hundefoder, jeg har aldrig prøvet det våde," skrev manden. 

Hans bizarre kost er ikke gået ubemærket hen af ​​hans roomie, som har stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor han har så mange poser med hundefoder. Da indrømmede han, at maden var til ham selv. 

Det skriver LADbible.

Ifølge LADbible har den unge mand spurgt via Reddit, hvor sundt det er at erstatte sin normale kost med hundefoder.

Det har - forståeligt nok - efterladt mange lamslåede.

"Der er måder at spise menneskemad på - meget sparsomt. Man kan komme langt med ris og bønner og det smager meget bedre end hundefoder og give dig en mere afbalanceret kost. Det er nok endnu billigere end at spise hvalpemad. Lær at lave mad!" skrev en bruger.

"Kæledyrsfoder er ikke underlagt de samme sundheds- og sikkerhedsstandarder eller kvalitetskontrol som menneskemad, så jeg vil ikke anbefale dig at fortsætte med at gøre dette," kommenterede en anden Reddit-bruger.

I værste fald kan han 'udvikle fødevarebårne sygdomme'. Det advarer Healthline.

Selvom det kan spare dig penge, er det altså en dum idé at spise hundefoder - men det er nok de færreste, der kunne finde på det.