Mand har har givet sin kæreste bizart forbud: Nu raser internettet

Af: Ida Hansson

|

21/08/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand har givet sin kæreste et ret så specielt forbud.

Lige nu læser andre også

Selv om mænd og kvinder på mange måder er forskellige, så er vi også utrolig ens. Der er i hvert fald visse kropsfunktioner og menneskelige behov, som er ens for alle mennesker- uanset køn.

Alligevel har en mand forbudt sin partner at prutte i huset, fordi han synes, at det "ikke er kvindeligt".

Åh altså, at kvinder. Vi kan endelig stemme, betale skat og købe ejendomme; men nogle mænd kan simpelthen ikke klare, at du lader en lille vind sive?

Kvinden skrev i det populære Reddit-forum 'Am I The A**hole' ('Er jeg røvhullet') for at afsløre, at der var opstået et kæmpe skænderi mellem hende og kærestem, efter at hun kom til at slå en prut i køkkenet. Det skriver Ladbible.

"Vi har lige haft et stort skænderi, fordi jeg pruttede i køkkenet ved et uheld," skrev den 24-årige kvinde.

"Jeg er ekstremt træt af, at han behandler mig, som om det, jeg laver, er unaturligt og altid fortæller mig, at jeg skal være mere som en kvinde. Herregud, er det her 1800-tallet? Kærner vi stadig vores eget smør? Jeg har en tendens til at prutte et par gange om natten, og han bliver super irriteret og beskylder mig for at gøre det med vilje (det gør jeg ikke). Jeg føler, at jeg burde være i stand til at prutte i mit eget hjem uden at blive dømt. Er jeg skør fordi jeg synes det er normalt at prutte?" Tilføjede kvinden.

"NAT (Not The Asshole) - Kvinder prutter. Alle prutter. At du føler dig 'utryg' ved at prutte i dit eget hjem, fordi denne fyr har en eller anden arkaisk tro på, at det ikke er kvindeligt, virker elendigt," skrev en bruger.

"NTA, tror han, at kvinder skider glimmer? Han lyder meget dum og også latterlig. Vis din pointe ved at flippe ud, hver gang han prutter/nyser/bøvser, så han kan se, hvor absurd han er," skrev en anden.

Anbefalet til dig